Populära sökningar

Solna Business Park

Välkommen till
Solna Business Park

Solna Business Park är idag ett av Stockholms bästa områden för företag och deras anställda. Med det bästa kommunikationsläget efter T-centralen, bra service och spännande grannar utgör området en viktig arena för företag och medarbetare. 

Områdets kraft

Solna Business Park innehåller en spännande mix av stilar, restauranger och upplevelser. Konstgalleriet mitt i businessmiljön. Spännande möten mellan arkitektoniska stilar. Parkernas lugn och kontorens puls. Här möts kontraster på ett självklart sätt.

Det här är Solna Business Park:

 • Ett fantastiskt kommunikationsläge
 • En samlingspunkt för näringsliv och starka varumärken
 • Arkitektur med bibehållen industrikaraktär som kommer att blandas upp med ny och spännande internationell arkitektur
 • Kontraster mellan bolag, myndigheter, kultur och restauranger skapar en dynamisk atmosfär
 • En naturlig förlängning av Sundbyberg
 • Bra restauranger och service
 • En ambitiös och expansiv kommun

Senaste nytt i Solna Business Park

Solna Business Park

Street Gallery presenterar: Launch of Re

Den 19 november 2022, kl 16:00 - 19:00, är det dags för vernissage för utställningen Launch of Re! Det blir en inspirerande dag full med aktiviteter och information, allt från fotoutställning och till filmvisning samt rundvandring av konsten som ingår i utställningen. Karen kommer även att genomföra en flaskdyk bland alla plast som samlades med hjälp av plastdonator.

Läs mer
Solna Business Park

Solna Live Park med Kristofer Greczula

Ännu en lunchspelning med Solna Live Park är över! Tack till alla som kom och tack till Kristofer Greczula som gav 100% av sin musik och magi på Scenen!

Missa inte up and coming såväl som riktiga världsartister på Solna Live Park på Scenen, håll utkik på @solnabusinesspark på instagram för nästa inspelning!

Läs mer

Service i området

Matresor som sträcker sig från Marrakech till Honolulu

Ät era luncher på Pontus in the Park, Crubb, Poké Bowl, Babas Burger, Vólta Café, Paul Taylor, Matilde, Marrakech, The Public eller Phils Burger. Och snart kan ni testa den nya restaurangen på Svetsarvägen eller det nya caféet på Englundavägen.

Flera av våra hyresgäster i Parken har önskat en ökad flexibilitet kring arbetsplatser och bättre konferensmöjligheter. Därför satsar vi nu på att öppna en helt ny konferensanläggning. Här kommer ni framöver kunna boka allt från små mötesrum för några timmars möte – till en tredagarskonferens för hela företaget. Den kommer också att rymma coworking och podd studios.

Får ni besök som behöver sova över, kan ni välja mellan två hotel i Parken; Hotel by Maude eller Maude's Hotel och ett stenkast bort, hit-tar ni Grow Hotel.

Gym, padelbana och motionsspår gör det enkelt att hålla formen

Träna gör du på Actic Stockholm, SATS eller Nordic Wellness. Gå på yogapass, spring en löprunda längs Bällstaviken eller spela padel på vår nyinvigda bana mitt i Parken. För dig som gillar att cykla till jobbet finns det en modern cykelparkering inomhus med dusch och omklädningsrum där årlig cykelservice ingår i abonnemanget.

Läs mer om serviceutbudet


Restauranger för lunch och middag


Bra shopping är aldrig långt bort

Bästa kommunikationsläget efter T-centralen

Kommunikationer

Kommunikationsläget i Solna Business Park är verkligen svårslaget. Endast fem minuters gångavstånd från Solna Business Park ligger Sundbybergs station som är den enda stationen i Stockholm där tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg sammanstrålar.

Tunnelbana

 • Fridhemsplan, 9 min
 • T-centralen, 13 min
 • Odenplan, 16 min

Fjärrtåg

 • Göteborg, 4 timmar och 30 min
 • Enköping, 33 min
 • Västerås, 48 min

Tvärbana

 • Solna Centrum, 3 min
 • Solna Station, 6 min
 • Alvik, 12 min

Flygbuss

 • Bromma Flygplats, 8 min
 • Arlanda, 39 min

Buss

 • 13 busslinjer

Pendeltåg

 • T-centralen, 8 min
 • Odenplan, 5 min

I området finns även ett antal besöksparkeringsplatser för alla som åker hit med bil. Klicka här för att läsa mer om besöksparkeringsplatserna >>


Nytt resecentrum


8 minuter till Centralen


30 minuter till Arlanda

Lediga lokaler i området

I Solna Business Park har vi ett stort antal kommande projekt, butikslokaler eller befintliga vakanser. Stort? Litet? Modernt? Industrikänsla? Nu? Sen? Du väljer!

Visionsbild

Parkhuset

Ett av Sveriges mest innovativa utvecklingsprojekt! Här lägger vi ribban för hela branschens klimatomställning då vi ska halvera klimatpåverkan. Här fokuserar vi på innovation ur tre perspektiv: Hållbarhet, nya arbetssätt och människan i centrum. Parkhuset är ett kontor där alla val görs för ett ökat välbefinnande. Kontakta oss för mer information! Kontakta oss för mer information!

Läs mer om Parkhuset
Visionsbild

Vill du flytta in redan nu?

Glashuset

Fantastiskt fina och ljusa lokaler på andra våningen med skyltläge ut mot Svetsarvägen.

Läs mer om Glashuset
Visionsbild

Från vision till verklighet

Vision Solna Business Park

Nu påbörjas förvandlingen av stadsdelen, från ett riktigt bra kontorsområde med ett av Stockholms bästa kommunikationslägen, till en stadsdel som lever dygnet runt.

Här kommer det finnas en härlig servicemix i form av fine dining, street food, matmarknad, brasserier, trevliga barer, hotell, coworking och konferensmöjligheter. Det kommer även att finnas mycket träningsmöjligheter och trevliga löprundor.

Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild
Filter

Har du en fråga?

Susanna Elvsén
Marknadsområdeschef
08-555 148 48
Susanna.Elvsen@fabege.se

Kontaktkort
Karl Henrik Lenneryd
Uthyrare Projekt
08-556 747 55
Karl-Henrik.Lenneryd@fabege.se

Kontaktkort
Krister Lööw
Uthyrare
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se

Kontaktkort