Populära sökningar

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Hur kan vi hjälpa dig?

Att du som kund är nöjd är viktigt för oss på Fabege. Därför finns vi alltid högst ett mail eller ett samtal bort och ofta närmre än så. Genom lösningar för ständigt skiftande behov tar vi hand om helheten. Hela människan, hela företaget, hela platsen. Hela tiden.

Vi tänker alltid långsiktigt. Större lokaler? Mindre lokaler? Work Away from Work? Vi löser det.

WAW

WORK AWAY FROM WORK

Drömmer du också om en smidigare vardag? Visst skulle det vara smidigt om kontoret låg närmare barnens skola eller i närheten av mötet på andra sidan stan? Tänk att slippa långa bilköer, minska pendlingstiden och få ordning på det berömda livspusslet. Kom och WAWa med oss!

Läs mer

RUM

HYR MÖTESRUM ENKELT

Vi älskar möten mellan människor. Med målet att underlätta vardagen för våra kunder har vi nu tagit fram tre nya, fräscha mötesrum i Arenastaden, under konceptnamnet RUM. Våra mötesrum har plats för upp till 30 personer och kan användas för allt från konferens, utbildning, nätverksträff till styrelsemöte, workshop eller föreläsning. 

Läs mer

Läs mer

Information om sortering av matavfall

Fr o m 1 januari 2023 har Stockholms Stad valt att implementera obligatorisk matavfallsinsamling. Klicka för att läsa våra tips om sortering av matavfall.

Läs mer