För dig som är hyresgäst hos Fabege - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Information om Corona

Det är ovanliga tider som ställer stora krav på flexibilitet och respekt för varandra. Vi följer utvecklingen i våra byggnader och områden noggrant och anpassar vår verksamhet efter våra kunders behov och omvärldens förväntningar. För att bidra till flexibiliteten för våra kunder har vi återigen öppnat våra WAW-kontor, men med ett begränsat antal platser för att vi ska hålla bra och respektfullt avstånd till varandra. Vi begränsar också möjligheten att besöka oss personligen tillsvidare, men finns som alltid tillgängliga via e-post, telefon eller felanmälan.

Våra tekniker är på plats på våra lokalkontor och ser till att vi håller en hög servicenivå, men ni kanske inte uppfattar deras närvaro på samma sätt som tidigare då vi undviker att besöka er i onödan. Vi har full förståelse för och respekterar de kunder som beslutat att inte ta emot besök. Som vi informerat om tidigare har vi upphandlat extra städning i de delar av fastigheterna som vi ansvarar för, vi säkerställer att effektiva rengöringsmedel används för alla de ytor många tar på och vi fortsätter att informera våra hyresgäster om nya beslut  som påverkar er vardag. Vi ber er också att visa stor respekt för varandra och hålla avstånd när ni åker hiss. Vi har alla olika förutsättningar och reagerar olika på det som sker runtikring oss så lyhördhet är en uppskattad egenskap.

Låt oss fortsätta se till att vi tar hand om varandra och att vi tillsammans följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Har ni frågor kring detta så ta gärna kontakt med din kontaktperson på Fabege.

Kontakta oss

Grattis SEB - Europas hälsosammaste arbetsplats

SEB:s kontor i Arenastaden har nyligen certifierats enligt Fitwels hälsocertifiering. Det är den första fastigheten i Europa att belönas med tre stjärnor, något som endast fem procent av de som ansöker om certifieringen uppnår.

Läs mer om Fitwel-certifieringen

Över 70% reser hållbart till och från Arenastaden

En omfattande resvaneundersökning, CERO, visar att hela 52% av medarbetarna reser med kollektivtrafik till och från sina arbetsplatser i Arenastaden i Solna och att ytterligare 20% cyklar eller promenerar.

Det är det högst uppmätta värdet av hållbart resande hittills i de tio analyserade stadsdelarna enligt docent Markus Robèrt vid SEED, Strategic Sustainability Studies vid KTH.

Läs mer om resultatet från resvanoundersökningen

Årets fastighetsägare BREEAM med flest certifierade kvadratmeter

Under 2019 fick Fabege ta emot priset "Årets fastighetsägare BREEAM med flest certifierade kvadratmeter" från Sweden Green Building Council! Resultat av ett hårt samarbete och många engagerade medarbetare!

Läs mer om BREEAM

Street Gallery – ny utställning, nya konstnärer

Street Gallery Solna Business Park fortsätter med nya konstnärer.

Läs mer

MTR Express lanserar direkttåg mellan Göteborg C och Solna Station

Från den 2 mars 2020 börjar MTR Express att stanna vid Solna Station så att resenärer kan åka direkt mellan Göteborg och Arenastaden.

Läs mer

Att ha roligt tillsammans gör oss framgångsrika

För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att vi trivs tillsammans, det är en av våra stora framgångsfaktorer.

Läs mer

Läs även

Energispartips

Vill du också bli mer medveten på hur du ska spara energi? Här kommer lite tips och trix för dig.

Läs mer