För dig som är hyresgäst hos Fabege - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Över 70 % reser hållbart till och från Arenastaden

En omfattande resvaneundersökning, CERO, visar att hela 52% av medarbetarna reser med kollektivtrafik till och från sina arbetsplatser i Arenastaden i Solna och att ytterligare 20% cyklar eller promenerar.

Det är det högst uppmätta värdet av hållbart resande hittills i de tio analyserade stadsdelarna enligt docent Markus Robèrt vid SEED, Strategic Sustainability Studies vid KTH.

Läs mer om resultatet från resvanoundersökningen

Årets fastighetsägare BREEAM med flest certifierade kvadratmeter

Under 2019 fick Fabege ta emot priset "Årets fastighetsägare BREEAM med flest certifierade kvadratmeter" från Sweden Green Building Council! Resultat av ett hårt samarbete och många engagerade medarbetare!

Läs mer om BREEAM

Work Away from Work = WAW!

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Vi erbjuder därför våra kunder tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW!

Läs mer

Solna får sin första Pep Park

Den 1 september invigdes den första Pep Parken i Sverige, med redskap och utrustning för lek, rörelse och vardagsmotion för barn, unga och vuxna tillsammans.

Läs mer

Fabeges största solenergianläggning (hittills) är driftsatt!

På ett kontorstak i Solna Business Park produceras nu solenergi som kommer att sänka byggnadens klimatavtryck!

Läs mer

WAW

Händer det att du förlorar värdefull arbetstid på att sitta fast i Stockholmstrafiken? Önskar du ibland att kontoret låg närmare ditt möte eller dagis? Vi på Fabege vill underlätta för våra kunder genom att erbjuda deras medarbetare tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW - Work Away from Work.

Läs mer om WAW!

Så får du rätt klimat inomhus!

För varmt eller för kallt på kontoret? Se vår film nedan eller besök vår sida om inomhusklimat med tips för ett bättre inomhusklimat!

Läs mer om inomhusklimat

Grönt hyresavtal

Fabeges gröna hyresavtal är en unik plattform för hyresvärden och hyresgästen att minska miljöpåverkan från lokaler tillsammans.

Klicka för att läsa mer om vårt gröna hyresavtal

Det hälsosamma mötet

Tillsammans med professor Mai-Lis Hellénius har vi i denna broschyr samlat goda råd som alla kan tillämpa och vinna märkbara hälsovinster, utan att göra stora ingrepp i sin vardag.

Ladda ner broschyren "Det hälsosamma mötet"

Läs även

Grönt elavtal

Du som är hyresgäst hos Fabege och har eget elabonnemang har möjlighet att teckna avtal för miljömärkt el med Fabeges elleverantör Vattenfall.

Läs mer

Energispartips

Vill du också bli mer medveten på hur du ska spara energi? Här kommer lite tips och trix för dig.

Läs mer