Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Att du som kund är nöjd är viktigt för oss på Fabege. Därför finns vi alltid högst ett mail eller ett samtal bort och ofta närmre än så. Genom lösningar för ständigt skiftande behov tar vi hand om helheten. Hela företaget, hela människan, hela platsen. Hela tiden.

Vi tänker alltid långsiktigt. Större lokaler? Mindre lokaler? Work Away from Work? Vi löser det.

Drömmer du också om en smidigare vardag? 

Visst skulle det vara smidigt om kontoret låg närmare barnens skola eller i närheten av mötet på andra sidan stan? Tänk att slippa långa bilköer, minska pendlingstiden och få ordning på det berömda livspusslet. Kom och WAWa med oss!

Läs mer om WAW

Över 70% reser hållbart till och från Arenastaden

En omfattande resvaneundersökning, CERO, visar att hela 52% av medarbetarna reser med kollektivtrafik till och från sina arbetsplatser i Arenastaden i Solna och att ytterligare 20% cyklar eller promenerar.

Det är det högst uppmätta värdet av hållbart resande hittills i de tio analyserade stadsdelarna enligt docent Markus Robèrt vid SEED, Strategic Sustainability Studies vid KTH.

Läs mer om resultatet från resvanoundersökningen

Läs även

Energispartips

Vill du också bli mer medveten om hur du ska spara energi? Här kommer lite tips och trix för dig.

Läs mer