Populära sökningar

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Hur kan vi hjälpa dig?

Att du som kund är nöjd är viktigt för oss på Fabege. Därför finns vi alltid högst ett mail eller ett samtal bort och ofta närmre än så. Genom lösningar för ständigt skiftande behov tar vi hand om helheten. Hela människan, hela företaget, hela platsen. Hela tiden.

Vi tänker alltid långsiktigt. Större lokaler? Mindre lokaler? Work Away from Work? Vi löser det.

Information om sortering av matavfall

Fr o m 1 januari 2023 har Stockholms Stad valt att implementera obligatorisk matavfallsinsamling. Insamlingen fungerar så att matavfallet placeras i separata påsar och kärl, tas om hand och omvandlas till nyttig biogas och biogödsel.

Klicka för att läsa våra tips om sortering av matavfall.

Läs mer

Hur bidrar Fabege till minskad elförbrukning?

Som vi alla är medvetna om så är energimarknaderna i kris och elpriserna slår rekord på rekord. Energimarknaden Europa är väldigt ansträngd vilket kommer att påverka många företag och privatpersoner kraftigt i vinter. Detta gäller även oss på Fabege. Klicka för att läsa mer om hur vi jobbar med energieffektivisering och de åtgärder vi genomför för att minska elförbrukning i våra fastigheter.

Läs mer

Drömmer du också om en smidigare vardag? 

Visst skulle det vara smidigt om kontoret låg närmare barnens skola eller i närheten av mötet på andra sidan stan? Tänk att slippa långa bilköer, minska pendlingstiden och få ordning på det berömda livspusslet. Kom och WAWa med oss!

Läs mer om WAW

Läs även

Energispartips

Vill du också bli mer medveten om hur du ska spara energi? Här kommer lite tips och trix för dig.

Läs mer