Populära sökningar

Work Away from Work = WAW!

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Barnen ska lämnas på förskolan, du ska till tandläkaren, det är lunchmöte i stan och det är föräldramöte i fotbollen på kvällen och samtidigt ska du hinna jobba. Att då kunna jobba närmre hemmet och inte behöva förlora värdefull tid i Stockholmstrafiken skulle underlätta vardagspusslet och minska stressen.

Idag tillbringar vi i Stockholm i snitt mer tid på väg till och från jobbet än vad vi har semester. Det vill vi ändra på. Vi erbjuder därför våra kunder och deras medarbetare tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW - Work Away from Work.

Genom att arbeta hela eller delar av dagen från ett av våra WAW-kontor kan skapa en behaglig och betydligt mindre stressfull dag.

Vi hoppas konceptet WAW ska underlätta vardagen för dig som kund.

Nyfiken på veta mer? Klicka här för att veta mer om WAW >>

Skapad: 09 oktober 2019

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer