Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Hammarby Sjöstad

c/o Fabege

En stadsdel med skärgårdsfläkt

Vill du jobba i ett område som skiljer sig från de flesta andra? Som genom sitt läge, historia och kreativa stämning verkligen sticker ut? Välkommen till Hammarby Sjöstad!

I helt nya hus och i förädlade äldre industribyggnader sitter många företag som efterfrågat kreativa kontorsmiljöer i anslutning till Södermalm och innerstaden.

Hammarby Sjöstad har en levande stadsdelskänsla, full av en härlig blandning av boende, besökare och arbetande. Området är globalt känt för sin hållbarhetsprofil som attraherar medvetna kunder. Vattnet ger stadsdelen sin alldeles egna karaktär av lika mycket skärgård som stad.

Hammarby sjöstads mest ikoniska byggnad - Luma

Här kan vi erbjuda moderna kontor i historisk miljö. Klassisk industristil möter moderna bekvämligheter.

LUMA

En av funktionalismens viktigaste byggnader!

I gott sällskap

Ett rikt serviceutbud

I Hammarby Sjöstad finns ett rikt serviceutbud. Oavsett om du behöver utföra ärenden, träna, äta gott, ha konferenser och bo på hotell, så finns allt nära till hands.


Restauranger för alla smaker


3 000 kvm gym


Ett brett och varierat serviceutbud

Löprundan längs vattnet

Uppför och utför

Hammarbybacken ett stenkast borta!

Lediga lokaler

I Hammarby Sjöstad finns det över 120 000 kvm möjligheter. Sök bland våra kommande projekt, butikslokaler eller befintliga vakanser här.

Livet mellan husen

När vi utvecklar våra stadsdelar vill vi skapa bästa möjliga miljö för dig som vistas och verkar där. Det är viktigt att områdena är levande, trivsamma och trygga – både före, under och efter våra byggprojekt. Därför tänker vi långt utanför husens fyra väggar och arbetar med att stärka livet mellan husen genom att skapa trygga mötesplatser och bra service. Vi skapar mänskliga, lekfulla, diversifierade och överraskande miljöer – med målet att du ska må bra här!

Läs mer om allt vi gör mellan husen

Carnegiebryggeriet

Stadsdelens egna bryggeri

Kom hit med cykel, tvärbana eller båt

Från Hammarby Sjöstad tar du dig snabbt till och från innerstaden och har nära till rekreation så som Eriksdalsbadet och Hammarbybacken.

Fyra kilometer från Sergels Torg är området enkelt tillgängligt med buss, tvärbana, cykel eller bil – ja, till och med båt. M/S Emelie trafikerar sträckan från Luma via Barnängsbryggan och Henriksdalshamnen vidare till Masthamnen och Djurgården till Nybroplan.


Båtpendla till jobbet


Tvärbana precis runt hörnet


Bra cykelvägar

Tunnelbana till Hammarby Sjöstad

Blå linje förlängs från Kungsträdgården mot Nacka med nya stationer vid Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla och Nacka. 

Projektet beräknas vara klart 2030.

Läs mer på Region Stockholms webbplats
Filter
Facebook Twitter LinkedIn E-post