Studenter - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Studenter

Praktikplats teknisk drift

Varje termin erbjuder vi praktikplatser till studenter som läser en någon form av eftergymnasial fastighetsteknisk utbildning. Skicka CV och personligt brev i god tid före planerad praktikperiod.

Som praktikant hos oss får du gå tillsammans med en av våra fastighetstekniker i deras dagliga arbete. Du kommer att få en inblick i vad yrket innebär och även få utföra vissa arbetsuppgifter på egen hand – självklart under handledning. I arbetet ingår att arbeta med de system som finns i fastigheterna, att hantera felanmälningar samt att kommunicera med våra kunder ute i fastigheterna.

Övriga praktikplatser

Vi erbjuder i enstaka fall möjlighet till praktikplats inom våra övriga affärsområden. För att söka en praktikplats skicka in CV och personligt brev i god tid före planerad praktikperiod.

Ansök om praktikplats här!

Examensarbete

Studerar du samhällsbyggnad på KTH? Vi samarbetar gärna med studenter som ska skriva sitt examensarbete. Skicka en intresseanmälan tillsammans med förslag på ämnesområde och frågeställning så återkopplar vi snarast.

Skicka in en intresseanmälan här  

Ändrad 7 juni 2021

Läs även

Våra projekt

Kostnadseffektiva byggen och skräddarsydda lösningar, oavsett utmaning ser vi till att bygga en produkt som kunderna är stolta över!

Läs mer

Möt våra medarbetare

För att förstå vår organisation ännu bättre så har vi bett några av våra kollegor att berätta om en händelse eller tidpunkt som bäst beskriver vår kultur.

Läs mer