Studenter - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Studenter

Praktikplats Fastighetstekniker

Varje termin erbjuder vi praktikplatser till studenter som läser en någon form av eftergymnasial fastighetsteknisk utbildning. Skicka CV och personligt brev i god tid före planerad praktikperiod.

Som praktikant hos oss får du gå tillsammans med en av våra fastighetstekniker i deras dagliga arbete. Du kommer att få en inblick i vad yrket innebär och även få utföra vissa arbetsuppgifter på egen hand – självklart under handledning. I arbetet ingår att arbeta med de system som finns i fastigheterna, att hantera felanmälningar samt att kommunicera med våra kunder ute i fastigheterna.

Övriga praktikplatser

Vi erbjuder i enstaka fall möjlighet till praktikplats inom våra övriga områden. För att söka en praktikplats skicka in CV och personligt brev i god tid före planerad praktikperiod.

Examensarbete

Vi samarbetar gärna med studenter som skriver examensarbete. Skicka en intresseanmälan tillsammans med ditt ämne och frågeställning så återkopplar vi snarast.

Ansök om pratikplats eller gör en intresseanmälan för examensarbete här!

Publicerad 7 november 2018