Populära sökningar

NOW c/o Fabege

Konceptet NOW c/o Fabege är precis som det låter. Kontorslokaler som står redo för dig som företagare att flytta in i - nu. I skandinavisk stil har vi anpassat fräscha kontor så att du snabbt och smidigt kan flytta in och känna dig som hemma. 

I dagsläget har vi ett flertal kontor i Stockholm. Vi erbjuder all tänkbar service med allt från kaffemaskin, wifi, städning och kontorsinredning till en fast månadskostnad. De nyckelfärdiga kontoren har endast tre månaders uppsägningstid vilket ger dig som företagare en otrolig flexibilitet. Till sommaren kommer vi att erbjuda ytterligare fyra kontor i våra stadsdelar.

Välkommen till oss!

Konceptet erbjuder: 

  • Färdigmöblerade kontor, inredda i smakfull nordisk design.
  • Flytta in nu.
  • Flexibilitet - kort uppsägningstid, tre månader.
  • Fast månadskostnad - allt ingår, från möbler, WiFi till kaffemaskin och städning.
  • Tillgång till egna fullt utrustade mötesrum med teknik anpassade för Teamsmöten.
  • Enkelt och smidigt - en enda kontaktperson för alla typer av servicefrågor till ditt kontor.
  • Tryggt och säkert - med allt från lås, larm, fastighetsbevakning till it-säkerhet och aktivt trygghetsarbete i varje stadsdel och fastighet.
  • Attraktiva lägen i Fabeges stadsdelar.

Våra lokaler

Sveavägen 159, 182 kvm

Med ett kontor på Sveavägen 159, precis innanför tull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken.

Läs mer om lokalen

Hammarby Kaj 16, 366 kvm

Ett komplett kontor i ett området där finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger och gym. Fint belägen vid Hammarby Kaj med vattenutsikt.

Läs mer om lokalen

Har du en fråga

Malin Arestål
Affärsområdeschef Flexibla Kunderbjudanden
+46 73 027 28 82


Kontaktkort
Ändrad 21 maj 2024

Läs även

CoW CoWorking

Välkommen till CoW CoWorking. Flexibla arbetsplatser, eget skrivbord eller ett eget kontor, hos oss hittar du allt du behöver.

Läs mer

WAW - Work Away from Work

Vi på Fabege vill underlätta för våra kunder genom att erbjuda deras medarbetare tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW!

Läs mer