Populära sökningar

Kolonnvägen 18, 660 kvm - 6 000 kvm

Om lokalen

Moderna lokaler med utsikt över Arenastaden

Ljusa kontorslokaler på 2-6 tr (ca 1365 kvm per plan) i attraktivt läge nära kommunikationerna i Arenastaden.
Miljöcertifierad fastighet (Breeam Excellent). Lokalerna är i bra skick och anpassas självklart till kommande hyresgäst. I fastigheten finns cykel- och bilparkering, duschar, omklädningsrum och terrass.

Service

Förutom ett förstklassigt utbud av shopping och restauranger i Mall of Scandinavia finns även många trevliga lunchrestauranger i närområdet. Behöver du bil bara ibland så finns flera bilpooltjänster.

Det finns även ett mycket bra utbud av konferensmöjligheter på de två hotellen i området eller på Friends Arena. Ett stenkast bort vid Järva krog ligger Sveriges bästa vinhotell, The Winery.

Träningsmöjligheter finns det gott i form av gym och Solnas nya simhall. Vill du få en skön promenad på lunchen kan man gå runt Råstasjön som är en grön oas i stadsdelen. I närheten finns också Hagaparken och Ulriksdals slottsområde, som ingår i nationalstadsparken.

Kommunikationer

Arenastadens geografiska placering är utomordentligt bra kommunikationsmässigt.

Pendeltåg och tvärbana (Solna Station) och kommande tunnelbana 2028. Dessutom en mängd bussar i alla riktningar.

Bil/Cykel: Endast 5 km från Stockholm City med avfarter från både E4 och E18. Även med cykel tar du dig enkelt till Arenastaden, då det finns gått om cykelbanor från alla väderstreck.

Flygplatser: 10 min med bil till Bromma flygplats och 30 min med bil till Arlanda.

Omgivning

I Arenastaden finns en av norra Europas modernaste stadsdelar fram, ett område som sjuder av liv både morgon till kväll tack vare den unika kombinationen av kontor, bostäder och norra Europas största köpcentrum. Detta ihop med goda kommunikationerna, de fina hotellen och Sveriges största och modernaste arena för sport och musikevenemang har en stadsdel utöver det vanliga skapats.

  • 660 - 6000 kvm
  • Kolonnvägen 18, Arenastaden
Kontakta oss så berättar vi mer
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler