Populära sökningar

Välkommen Telia Company till Arenastaden

Telia Company flyttade in i sitt nya kontor i Arenastaden 7 juni 2016. Sveriges största inflyttning fylldes av sol, färgglädje och aktiviteter.

Fest och lila färg

Tisdag 7 juni 2016 flyttade Telia Company in i sitt alldeles nya kontor i Arenastaden. Dagen fylldes av färg, aktiviteter och strålande solsken - allt för att bolagets omkring 3 500 medarbetare ska känna sig extra varmt välkomna till sin nya arbetsplats.

Sveriges största inflyttning 

För oss på Fabege är det den största inflyttningen som vi har varit med om och samordnat hittills. Det ska även vara Sveriges största flytt, där alla medarbetare byter kontor samma dag. En diger planering har krävts och det är många som varit involverade för att få det att fungera.

- Det är verkligen en häftig upplevelse och något som jag längtat efter. Byggnaden får liv nu och kontoret är verkligen skapat för nya sätt att arbeta med modern teknik till hjälp, säger Johan Belin, Fastighetschef på Fabege. 

För Arenastaden innebär Telia Companys ankomst en ökning av antalet medarbetare i området och ännu bättre förutsättningar för en levande stadsdel med kontor, handel, service, evenemang och boende.

Om byggnaden

Byggnaderna för Telia Companys kontor har en lokalarea om cirka 42 000 kvm och är miljöcertifierade enligt BREEAM-SE Excellent. Läs mer Telias kontor.

Skapad: 07 juni 2016

Läs även

Nordens största arena byter namn till Strawberry Arena

Idag, den 12 juli, träder namnrättighetsavtalet i kraft mellan Strawberry och Stockholm Live avseende nationalarenan i S...
Läs mer

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer