Populära sökningar

Två steg närmare visionen för Gamla Brogatan

Nu flyttar två nya starka varumärken in på en av Stockholms mest centrala shoppinggator. Visionen för Gamla Brogatan bygger på nyckelorden personlig, inbjudande och händelserik och fastighetsägarna har bland annat Carnaby Street i London som förebild.

Därför är vi extra stolta över att kunna presentera WOS som erbjuder en uppsjö av modeaccessoarer i form av smycken, sjalar, väskor, plånböcker, solglasögon, prylar och konst, och utgör en språngbräda för oetablerad avantgarde design och SOSO Custom Made Jeans som skräddarsyr jeans, chinos, jackor och skjortor i enkel svensk design av otvättad rådenim. Helt enkelt två spännande butiker med unika utbud. Ett 80-tal designers och konstnärer ryms under WOS tak, som tillsammans skapar en unik blandning av material, formgivning och prisklasser. Allt i WOS butik är handgjort, noga utvalt eller producerat i små upplagor.

- Vi är helt säkra på att "WOS City" kommer att bli ett härligt tillskott till stämningen på gatan och dra folk! WOS säregna prägel och design kombinerat med SOSOs unika erbjudande med skräddarsydda denimprodukter passar som hand i handsken på nyGamla Brogatan, säger Magnus Smedmark, affärsutvecklare inom retail på Fabege.

Den 1 maj öppnar SOSO Clothing - Custom Made Jeans sin pop-up-butik. Modeaccessoar- och designkonceptet WOS har sedan tidigare butiker på Hornsgatan, Södermalm i Stockholm och på Husargatan i Göteborg. WOS planerar att öppna ”WOS city” på Gamla Brogatan den 1 juni 2018. WOS Stockholm har funnits i 5 år WOS växer för varje dag. Deras produkter syns ständigt i TV, tidningar och på sociala medier.

Mind Retail, som hjälpt Fabege med uthyrningen av lokalerna på Gamla Brogatan, arbetar med att identifiera potentialer i fastigheter med nuvarande eller framtida inslag av retail och har sedan en tid arbetat aktivt för att förverkliga visionen för gatulivet genom att skapa en ny spännande mix av hyresgäster.

För mer information om butikerna:

Skapad: 19 mars 2018

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer