Populära sökningar

Solna Live Park med Janice

Solna Live Park kickstartat med en fantastisk lunchspelning med Janice den 29 september. Vi har fortfarande inte landat efter en spelning och en pipa som tog oss med storm!

Tack Janice, Maja och Cassandra på Scenen och tack till publiken.

Janice är en grammisnominerad artist och hennes debutalbum Fallin’ Up ”tog en omedelbar plats i den svenska musikhistorien” enligt GP. Förutom sångare och artist är Janice aktuell med en av huvudrollerna i den nya Netflixserien ”The Playlist” som har premiär i oktober.

Solna Live Park är vårt nya koncept i Solna Business Park där vi bjuder in etablerade stjärnor och up and coming artister till vårt showroom, Scenen, för att göra live lunchspelningar för alla som jobbar och vistas i området. Välkommen med dina kollegor och kompisar, och låt din lunch kryddas av skön musik och en kopp kaffe!

Missa inte up and coming såväl som riktiga världsartister på Solna Live Park på Scenen, håll utkik på @solnabusinesspark på instagram för nästa inspelning!

Skapad: 22 september 2022

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer