Populära sökningar

Mekonomen

Fabege har tecknat ett nytt hyresavtal med Mekonomen Company Sverige – den ledande aktören på eftermarknaden för fordon med koncept som exempelvis Mekonomen, MECA och Speedy Bilservice. Kontoret på 1 050 kvm ligger på Svetsarvägen 6 i Solna Business Park. Avtalet löper i sju år och tillträde planeras till mars 2024.

Visionsbild

–    Vi väljer Solna Business Park eftersom både kontoret och omgivningen möter de behov och önskemål som våra medarbetare efterfrågar vid sin arbetsplats. Att arbetsplatsen är placerad i ett attraktivt sammanhang är viktigare än någonsin, säger Malin Fagerlund, HR-chef på Mekonomen Company.

–    Stadsdelens goda kommunikationsläge, breda serviceutbud och spännande arkitektur bidrar till ett starkt intresse från marknaden, säger John Svanström Uthyrare på Fabege.

Fastigheten Fräsaren 11 är miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use Very Good.

Fabege AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef, tel 076-7203419, johan-zachrisson@fabege.se

Skapad: 22 juni 2023

Läs även

Nordens största arena byter namn till Strawberry Arena

Idag, den 12 juli, träder namnrättighetsavtalet i kraft mellan Strawberry och Stockholm Live avseende nationalarenan i S...
Läs mer

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer