Populära sökningar

Stora Hållbarhetsdagen

På tisdagen den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen, den årliga sammankomsten för aktörer inom samhällsbyggnadssektorn som fokuserar på miljö- och hållbarhetsfrågor. Fabege deltar med två talare.

Vår hållbarhetschef, Mia Häggström, deltar i panelsamtalet "Jättarna om hållbarhetsfokuset", där hon kommer att diskutera frågor som "Hur arbetar några av stadens stora aktörer med hållbarhet?" och "Hur hanterar man befintliga äldre bestånd?" Tillsammans med Nickie Excellie, chef för Hållbarhet och Kommunikation på Alecta Fastigheter, och Filip Elland, hållbarhetschef på Castellum.

Vår tekniske förvaltare, Johan Jägbeck, kommer tillsammans med Karolina Nyström, uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Studio Stockholm, att berätta om arbetet kring "Återbrukskontoret", vårt lokalkontor i Solna Business Park, som belönades med utmärkelsen "Sveriges snyggaste kontor 2023". Med cirka 80 procent återbrukade möbler, återanvända glaspartier, undertak, kök och golv, står kontoret idag som ett bevis på Fabeges engagemang för hållbarhet och återbruk. Läs mer >

Vi ser fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och ta del av de senaste trenderna och ny kunskap inom hållbarhetsområdet!

Läs mer om dagen på fastighetssverige.se 

Skapad: 05 april 2024

Läs även

Flemingsberg Block Party tillbaka i centrala Flemingsberg

Förra årets uppskattade gatufest med livemusik, konst och dans under Regulatorbron i Flemingsberg är tillbaka.
Läs mer

Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport januari-mars 2024

Torsdagen den 25 april 2024 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari -mars 2024. Investerare, analytike...
Läs mer