Populära sökningar

Pontus Frithiof intar DN-skrapan

Nu lanserar Pontus Frithiof ett nytt, unikt restaurang- och eventkoncept, Atelier 23 – en kreativ mötesplats med Stockholms mest enastående utsikt, på våning 23 i DN-skrapan. Atelier 23 är en ny typ av restaurangupplevelse, utan regelbundna öppettider med teman och samarbeten i fokus.

Med Atelier 23 går Pontus tillbaks till arvet; sitt ursprung från Pontus in The Green House. Maten blir klassisk välsmakande, med moderna inslag. Det övergripande restaurangkonceptet bygger på lokala råvaror och säsongsbetonade menyer.

- DN-huset är ett landmärke och i kombination med utsikten blev första intrycket, Det här ska viha! Samarbetet med Fabege går tillbaka till 2007 så beslutet att vi skulle arbeta tillsammans var enkelt i och med att vi delar samma värderingar, sägerPontus Frithiof, grundare Pontus Group.

Det är många aktiviteter som pågår parallellt i Tidningshuset just nu. Summit öppnar en co-working lounge med mötesplatser från mindre rum för sex personer till en hel bokningsbar biograf, entréerna byggs om och lunchrestaurangen renoveras för att öppnas i ny regi senare i höst. Allt för att öka service- och tillgängligheten i området.

- Först och främst vill vi förstås erbjuda våra hyresgäster en hög servicenivå här i Marieberg, men vi vill också att alla stockholmare ska få möjlighet att njuta av stadens kanske mest hänförande utsikt kombinerat med en matupplevelse signerad Pontus Frithiof, säger Mattias Nordstedt, marknadsområdeschef Fabege.

Fabege AB (publ)

18 sep 2015 07:50

För ytterligare information

Mattias Nordstedt, marknadsområdeschef Fabege, tfn 73-387 18 57 

Ladda ner pressmeddelandet (PDF)