Populära sökningar

Våra flexibla erbjudanden

Oavsett var du är, för oss, är du alltid i centrum. Att skapa rätt förutsättningar är vårt motto. För oss betyder det att vi ska se till att våra kunder och deras medarbetare har rätt förutsättningar att utvecklas och växa både som individer och företag. Därför har vi nu tagit fram ett antal erbjudanden för dig som söker enkla lösningar.

När det kommer till kontorslösningar är flexibilitet avgörande och därför erbjuder vi en rad olika lokallösningar och avtalsalternativ. Du kan välja mellan olika alternativ eller kombinera flera alternativ, precis som många andra företag och organisationer.

Våra erbjudanden

WAW

WORK AWAY FROM WORK

Vi på Fabege vill underlätta våra kunders vardag. Därför har vi tagit fram en exklusiv förmån för våra kunder som gör det möjligt för dem att erbjuda sina medarbetare tillgång till tre extra arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW!

Läs mer

NOW

HYR IDAG, FLYTTA IN IMORGON!

Konceptet NOW är precis som det låter. Kontorslokaler som står redo för dig som företagare att flytta in i - nu. I skandinavisk stil har vi anpassat fräscha kontor så att du snabbt och smidigt kan flytta in och känna dig som hemma.

Läs mer

RUM

BOKA ENKELT EN HEL- ELLER HALVDAG

Vi älskar möten mellan människor. Med målet att underlätta vardagen för våra kunder har vi nu tagit fram tre nya, fräscha mötesrum i Arenastaden.

Läs mer

COW

FLYTTA IN NU, OCH BÖRJA ARBETA DIREKT

Ett eget kontor i en social miljö för två eller flera personer. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du arbetar på ditt egna kontor eller väljer att gå ut till fastighetens lummiga innergård för ett snabbt möte.

Läs mer