Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Aktuell utställning på Street Gallery: LAUNCH OF RE

Aktuell utställning på Street Gallery: LAUNCH OF RE

Launch of: RE är ett inter-disciplinärt konst och forskningsprojekt av Karen Froede. Hon har skapat över 30 offentliga verk runtom i Sverige de senaste 10 åren, och nu har turen kommit till oss på Street Gallery c/o Fabege i Solna Business Park. I verket reflekterar hon nu över plastkulturens olika uttryck och konsekvenser.

Street Gallery är en öppen konstutställning i Solna Business Park med syfte att skapa ett oväntat inslag i gatulivet som väcker nyfikenhet och nya tankar. LAUNCH OF RE är den fjärde större utställningen på Street Gallery och Karen kommer att skapa nytt och överraskande innehåll under årets gång.

Plast utgör en av de mest påtagliga resterna av vår masskonsumtion och den påverkar oss fysiologiskt, men vi vet ännu inte hur. Vilka beslut vi människor fattar, i detta limbo av vetande, gör att ämnet skaver som grus i skorna- det är här det konstnärliga perspektivet blir essentiellt, berättar Karen Froede.

Läs mer om utställningen 

Constant Fusion – Forms & Materials

En utsställning av Amanuelabiy Abraham som är en del av lanseringen av RE: Fas 1.

Läs mer om utställningen
Facebook Twitter LinkedIn E-post