Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Aktuell utställning på Street Gallery: LAUNCH OF RE

LAUNCH OF RE

Launch of: RE är ett inter-disciplinärt konst och forskningsprojekt av Karen Froede. Hon har skapat över 30 offentliga verk runtom i Sverige de senaste 10 åren, och nu har turen kommit till oss på Street Gallery c/o Fabege i Solna Business Park. I verket reflekterar hon nu över plastkulturens olika uttryck och konsekvenser.

Plast utgör en av de mest påtagliga resterna av vår masskonsumtion och den påverkar oss fysiologiskt, men vi vet ännu inte hur. Vilka beslut vi människor fattar, i detta limbo av vetande, gör att ämnet skaver som grus i skorna- det är här det konstnärliga perspektivet blir essentiellt, berättar Karen Froede.

Vernissage den 19 november

Den 19 november 2022, kl 16:00 - 19:00, är det dags för vernissage för utställningen Launch of Re!

Det blir en inspirerande dag full med aktiviteter och information, allt från fotoutställning (och möjlighet att bli plåtad i boxen) och paneldebatt (med Paulina Sokolow m fl) till filmvisning samt rundvandring av konsten som ingår i utställningen. 

Karen kommer även att genomföra en flaskdyk bland alla plast som samlades med hjälp av plastdonator sedan april 2022.

Läs mer om utställningen på launchofre.org 

Constant Fusion – Forms & Materials

En utställning av Amanuelabiy Abraham som är en del av lanseringen av RE: Fas 1.

Läs mer om utställningen