Populära sökningar

Rubrik

Regulator

FLEMINGSBERG ÖPPNAR UPP

Tack för att du deltog med dina erfarenheter, kunskaper och idéer på Regulatordagen. Nu sammanfattar vi dagen med förhoppning att göra verklighet av flera idéer. Vi hoppas på att kunna upprepa ännu en Regulatordag.

Flemingsberg. Ett hjärta för en ny tid.

Presentationer

Fabeges VD, Stefan Dahlbos intropresentation > 

Eric Sjöströms introduktionstext till temat ”Hur skapar vi fristaden Flemingsberg?" >

Aygul Kabacas introduktionstext till temat ”Hur skapar vi studentstaden Flemingsberg?” >

Bilder

Bilderna från dagen hittar du via länken nedan. Fotografen är Annika Berglund.

På scen

Emma Stenström

Emma Stenström är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Där leder hon ABC - Center for Arts, Business & Culture och har tagit initiativet till programmet Global Challenges. Emma forskar om hur kultur och ekonomi hänger samman och hon slår ett slag för de mjuka värdena och kulturella uttrycken i näringslivet. 

Emma är även krönikör i Dagens Industri och en flitigt anlitad föreläsare. Hon har tidigare varit programledare för SVTs program ”Arty.” 

KEYNOTESPEAKER

Aygül Kabaca

Aygül Kabaca är sakkunnig inom mångfald, jämlikhet och inkludering och har verkat som rådgivare och utbildare gentemot näringslivet, inom offentlig sektor och i civilsamhället. Under många år drev Aygül arbetet från Mångkulturellt centrum i Fittja, Botkyrka och hon är för närvarande jämlikhetskonsult på Make Equal.

WORKSHOPLEDARE

Eric Sjöström

Eric Sjöström är konsult inom kultursektorn med fokus på organisations- och verksamhetsutveckling. Bland uppdragsgivarna märks kulturorganisationer och uppdrag på statlig nivå. Eric sitter i styrelserna för Svenska Filminstitutet, Stim och Cirkus Cirkör och har varit vd för Folkoperan och chef för Kulturhuset i Stockholm.

WORKSHOPLEDARE

Pompe Hedengren

Pompe Hedengren driver den prisbelönta designstudion Stockholm Graphics och skapar bilder, filmer och kommunikation för bland andra Nationalmuseum, Kungliga Operan, Nordiska Museet och Ikea. Pompe är aktuell med den stora utställningen "Kraftverk" på Sven-Harrys konstmuseum och Aquanauts på Dunkers Kulturhus.

WORKSHOPLEDARE

Sara Wiggberg

Sara Wiggberg är statsvetare och konsult inom jämställd och hållbar samhällsutveckling. Samarbetspartners är bland andra företag och organisationer verksamma inom idrott, ideell sektor, musikbranschen, bygg- och anläggningsbranschen. Sara har även varit vd för festivalen Peace & Love och styrelseledamot i Kvinna till Kvinna.

WORKSHOPLEDARE

Karin Lekberg

Karin Lekberg arbetar som konsult på arkitekt- och stadsplaneringskontoret Landskapslaget med särskilt fokus på platsutveckling. Tidigare chef för klustret Subtopia. Arbetar med "Aktiv väntan" i Flemingsberg tillsammans med Fabege.

KONFERENCIER

Flemingsberg

Det är människor som gör en stad. Och vi bygger för människor. Utvecklingen av Flemingsberg är ett av Sveriges största utvecklingsarbeten och en viktig beståndsdel i hur Stockholm utvecklas. Med Flemingsbergs utmärkta kommunikationer och förutsättningar kan vi med ett växande näringslivskluster nå en regional balans mellan södra och norra Stockholm. I ett framtida pulserande Flemingsberg ser vi 50 000 arbetande, 50 000 boende och 50 000 dagliga besökare. 

Har du en fråga?