Populära sökningar

Tre goda skäl till att investera i Fabege

Läs mer
Webbsändning Q1 2024

Nyhet

Följ rapportpresentationen via en webbsändning idag, kl 09:00.

Läs mer Fler nyheter
Delårsrapport jan-mar 2024

Pressmeddelande 25 apr 2024 07:30

Ökade hyresintäkter och förbättrat driftöverskott möttes av högre räntekostnader. Fortsatt ökade avkastningskrav ledde till att orealiserade värdeförändringar i fastighetsportföljen uppgick till -1 381 Mkr. Nettouthyrningen var negativ, -36 Mkr, men nya avtal tecknas fortsatt på bra nivåer och en stor andel av avtalen som omförhandlas förlängs på befintliga villkor.

Läs mer Alla pressmeddelanden
Delårsrapport jan-mar 2024

Delårsrapport

Rapport Webbsändning Presentation Alla rapporter

Senaste nytt

Vi ses i Almedalen!

Missa inte Fabege under Almedalsveckan 2024! Fabege kommer under veckan hålla i och medverka vid ett flertal panelsamtal. 

Hoppas vi ses!

Läs mer om våra panelsamtal

Q1 2024: Kostnadskontroll och vardagsgnet en hjärtesak

Vår VD, Stefan Dahlbo, medverkar i Inderes podcast tillsammans med Isa Hudd! Fokus ligger på Fabeges Q1-rapport och bland annat det dagliga gnetet, uthyrningsgrad, konjunktur och kostnadskontroll, framtida projekt, finansiering och hållbarhet.

Finns att lyssna på och se här

BSH flyttar till Solna Business Park

Nu är det klart att Fabege tecknar avtal med vitvaruföretaget BSH Home Appliances Northern Europe om nytt kontor och showroom för sina varumärken Bosch, Siemens, NEFF och Gaggenau i Solna Business Park. Sammanlagt handlar det om drygt 4 300 kvm i hörnet Svetsarvägen.

Läs mer

OMX Sweden Small Cap 30 ESG Responsible Index

Fabege har nu blivit inkluderat i det nya OMX Sweden Small Cap 30 ESG Responsible Index (OMXSS30ESGGI) på Nasdaq Stockholm, vilket lyfter fram bolag som visar ledarskap inom miljö-, social- och bolagsstyrningsfrågor (ESG) på den svenska aktiemarknaden.

Läs mer

Årsredovisning 2023

”Vi gjorde några av årets största uthyrningar och redovisade en nettouthyrning om 165 Mkr, en av de starkaste någonsin för Fabege. Vi avyttrade tre fastigheter i två affärer i linje med vår strategi att skapa investeringsutrymme. Vi har också vunnit priser för vårt hållbarhetsarbete och glädjande nog har våra medarbetare och kunder aldrig varit nöjdare”, Stefan Dahlbo, VD.

Öppna årsredovisningen

Har du en fråga?

Åsa Bergström
Vice VD samt ekonomi- och finanschef
+46 8 555 148 29


Kontaktkort
Peter Kangert
IR-ansvarig
+46 8 555 148 40


Kontaktkort