Populära sökningar

Glasfibergatan 8, 290 kvm

Om lokalen

Ljus kontorslokal med kvadratsmarta och flexibla ytor.

Lokalen som är på ca 290 kvm ligger två trappor upp i huset och har en välgenomtänkt planlösning med utrymmen för all tänkbar service. Här finns möjligheten till öppet landskap med arbetsplatser längst fönstren, små kontorsrum till fokuskrävande arbete eller ett större trevligt mötesrum.
Lokalen ligger i en stor fastighet som består av 4 parallella huskroppar med innergårdar mellan huskropparna. Fastigheten innehåller ett stort 2-plans garage med möjlighet till laddplatser för elbilar och lastkaj inuti garagen. Behöver ni ett förråd utöver kontoret så kan vi erbjuda det också.

Service

Kontorslokalet ligger i närheten av Älvsjö centrum där du har tillgång till många bekvämligheter inom gångavstånd. Njut av en god lunch på Köksälvan, restaurangen på bottenvåningen i huset eller i någon av de andra populära restaurangerna i området som Texas Longhorn TESO Sushi & Ramen, Shinto Restaurang, Grappolo D'uva Ristorante, Bapuji. Coop och Hemköp finns bara ett stenkast från lokalen och även en stor Willys-butik finns i närheten. En välbehövlig fikapaus kan du ta på Thelins konditori eller Vivels konditori.
I närheten finner du Fittnes24Seven, STC och Sats Älvsjö så det enda som krävs är din motivation för att hålla igång.
Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera Motel L Älvsö eller Best Western Royal Star Hotel. Älvsjö har även en mängd andra tjänster att erbjuda, såsom blomsterbutiker, apotek, systembolag, bilverkstäder, skomakerier och mycket mer.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna till och från lokalen är utmärkta. Pendeltågstationen ligger endast 5 i promenadavstånd från kontoret och intill pendeltågsstationen finns också 11 olika busslinjer.
Om du föredrar att köra har du enkel tillgång till E4/E20 på endast 6 minuters bilresa. Anslutningen till Huddingevägen är också mycket smidig, vilket gör det lätt att ta sig runt till omkringliggande områden.
För dem som väljer att cykla till jobbet erbjuder vi ett cykelgarage där du säkert och praktiskt kan parkera din cykel

Omgivning

Älvsjö har genomgått en imponerande förvandling med utvecklingen av den nya stadsdelen Kabelverket/Älvsjöstaden. Den nya stadsdelen byggs på ett tidigare industriområde i anslutning till Solbergaskogen. Planen innehåller ca 1800 nya familjebostäder och en stor del av dessa är redan färdigställda, medan hela projektet beräknas vara klar 2026. Denna omfattande bostadsutbyggnad har också stimulerat satsningar på förbättrad service i området.

  • 290 kvm
  • Glasfibergatan 8, Älvsjö
Kontakta oss så berättar vi mer
Keli Sinani
Uthyrare
+46 76 148 65 96
Keli.Sinani@fabege.se
Kontaktkort
WAW - Work Away From Work
Extra arbetsplatser för våra kunder för att underlätta vardagen. Läs mer

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Keli Sinani
Uthyrare
+46 76 148 65 96

Kontaktkort

Liknande lokaler