Populära sökningar

Kungstensgatan 23, 164 kvm

Om lokalen

Nu finns chansen att hyra ett riktigt fint kontor i populära kvarteret Apotekaren.

Fin lokal i genuint kvarter i de bästa delarna av Vasastan. Välkomna på visning!

Service

Närservicen kunde inte vara närmare. Fastigheten ligger bara ett stenkast ifrån Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen vet: Att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, andra företag, gym och caféer.
Handlar och fixar vardagsärenden gör du på ett överflöd av apotek, systembolag, postkontor, banker, matbutiker, frisörer, vårdcentraler och kemtvättar. Den nyöppnade asien inspirerade restaurangen Farang finns i fastigheten och i området i övrigt finns ytterligare cirka 70 restauranger.

Längtar du efter en latte föreslår vi exempelvis Café Sosta Espresso Bar. Och suktar du efter en dagkonferens och en god lunch föreslår vi Hotel Birger Jarl med en nybyggd konferensavdelning.

När du behöver bränna kalorierna från alla goda luncher gör du det SATS på Birger Jarlsgatan 57 D. Det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. Om du hellre föredrar frisk luft, varför inte ta en shoppingpromenad mellan Hötorget, Stureplan, NK, Åhlens city och Gallerian.

Kommunikationer

Rådmansgatan 40 är inte bara hemtrevligt, det ligger cirka fyra minuter med tunnelbana från T-centralen. Tunnelbanestationen Rådmansgatan väntar 200 meter bort.

För att nå Hötorget krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter och E4:an når du enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull. Nere på Sveavägen kan du också ta buss 59, 516, 526, 561 och 565.

Kommunikationsmöjligheterna kan knappast bli bättre, både för dig själv och dina kunder.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina och levande stadskvarter med ett stort utbud av det mesta, och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med andra kontor utan i ett levande kvarter med caféer, blomaffärer, mammor och pappor med barnvagnar.

Mat från hela världen ett stenkast från dig. Behöver du handla på lunchen behöver du inte promenera långt, Hemköp ligger runt kvarteret och allt från systembolaget till apotek hittar du inom 5 minuterspromenad.

Grönområden i närheten är många, vad sägs om Observatorielunden, Tegnérlunden och Johannes Kyrka, som alla ger en känsla av att kunna komma undan och andas.

  • 164 kvm
  • Kungstensgatan 23, Vasastan
Kontakta oss så berättar vi mer
Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
0736787932
Andreas.Tangen@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
0736787932

Kontaktkort

Liknande lokaler