Populära sökningar

Scenen

Scenen c/o Fabege

Scenen är en samlingsplats i ett fantastiskt kommunikationsläge i Solna Business Park, optimerad för det fysiska mötet. Här bygger ni varumärke, stärker kulturen och gemenskapen. Scenen passar er som vill synas och nå ut. Är ni ett företag som behöver och vill mötas mycket och ofta? Som vill ha en större scen för såväl kunder som anställda? Som vill ha en ny plats där ert företag kan spela huvudrollen? På Scenen erbjuds kontor, konferens, live-event, café, restaurang, poddstudio och loungeytor.

Välkomna till Solna Business Park. Scenen är er!

Scenen är er!

Fakta om kontoren Scenen

  • Adress: Englundavägen 5, Ekensbergsvägen 113
  • Storlek: 1 000 - 9 000 kvm
  • Inflytt: 2024
  • Service: Bottenvåning med konferens, café, restaurang, lounge, poddstudio, cykelparkering, dusch och omklädningsrum. Möjlighet till innergård och egen ljusgård
  • Kommunikationer: 100 meter till tvärbanan och 500 meter till Sundbyberg station
  • Miljöcertifiering: Breeam Excellent
  • Fabeges kontor på Scenen - vinnaren av "Sveriges Snyggaste Kontor 2023"
Visionsbild

Konferenser, live-event och café

Välkommen till Scenens konferens! I en inspirerande miljö erbjuds åtta konferensrum (det största rymmer 150 personer), en studio och ett spelrum. Scenen har också fina lounge- och mötesytor som passar lite mer lediga sittningar, som "Lilla Scenen" med gradänger och en estrad i mitten. I samma byggnad finns även ett trevligt café. Scenens konferens drivs av Coor. Vill du läsa mer och boka konferensrum? 

Scenen Konferens

Planlösning

Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild

Interiörbild

Visionsbild

Området

Solna Business Park innehåller en spännande mix av olika stilar, restauranger och upplevelser. Spännande möten mellan arkitektoniska stilar. Parkernas lugn och kontorens puls. Här möter kultur den senaste träningsformen. En plats där allt finns nära till hands; restauranger, ICA Maxi, träning och med utmärkta kommunikationer som gör det lätt att ta sig till och från. En plats som tar sikte mot framtiden genom att bli ett nav för återbruk. Vi är stolta över att här inte finns en uniform stil. Här ska det finnas något för alla. Välkommen till Solna Business Park.

Här äter ni!

Njut av era luncher på Pocket in the Park med en härlig uteservering i parken precis utanför er dörr eller på Smedens Mathall med fyra olika matkoncept och after work-möjligheter precis runt hörnet. Dessutom hittar ni ett mysigt café i samma byggnad. Önskar ni fler alternativ än så finns Crubb, Crepa, Babas Burger, Vólta Café, Paul Taylor, Matilde, Marrakech, the Public och Phils Burger nära till hands.

Här tränar ni!

Träna gör du Actic Stockholm, SATS, Nordic Wellness eller varför inte testa ett av träningskoncepten i F9 Solna Business Park?

Gå på yogapass, spring en löprunda längs Bällstaviken eller spela padel utomhus mitt i Parken. För dig som gillar att cykla till jobbet finns det en modern cykelparkering inomhus med dusch och omklädningsrum där årlig cykelservice ingår i abonnemanget.

Kommunikationer

I Solna Business Park har du nära till allt och det bästa kommunikationsläget efter T- centralen. Precis runt hörnet från Scenen stannar tvärbanan och på fem minuters gångavstånd ligger Sundbybergs station som är den enda stationen i Stockholm där tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg sammanstrålar.

T-Centralen: 8 minuter
Odenplan: 5 minuter
Alvik: 12 minuter
Bromma flygplats: 8 minuter
Arlanda: 39 minuter

Solna Business Park

Läs mer om området
Filter

Har du en fråga?

Susanna Elvsén
Marknadsområdeschef
+46 8 555 148 48


Kontaktkort
Lennart Öberg
Uthyrare Projekt
+46 70 678 01 89


Kontaktkort