Populära sökningar

Att ha roligt tillsammans gör oss framgångsrika

För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att vi trivs tillsammans, det är en av våra stora framgångsfaktorer. Vi tror på att göra roliga saker tillsammans även utanför arbetstid för att stärka gemenskapen och att dessutom ha med våra familjer ger det hela en extra dimension. 

25 januari anordnas löparfesten Arena Run – Nordens största inomhuslopp - på Friends Arena och i år kommer 115 stycken Fabegeare med familjer för 3:e året att genomföra loppet tillsammans. Loppet går över 20 hinder och 6 våningar och man kan springa 2, 5 eller 10 km.

- Det är en mäktig känsla att se alla härliga kollegor och deras familjemedlemmar komma springande i lila tröjor, säger HR chef Gunilla Cornell.

Dagen innan är vi dessutom med i stafetten där vi är utmanade av övriga företag i Arenastaden. En stafett som sedan avslutas med en stor AW på Friends. 

Genom att göra aktiviteter likt denna stärks vår vi-känsla och det blir ännu roligare att gå till jobbet plus att det är väldigt roligt att förutom att lära känna sina kollegor bättre även få träffa deras familjer, säger Per Strömblad, chefsjurist på Fabege. På bilden syns Per tillsammans med dottern Elma.

Skapad: 24 januari 2020

Läs även

Nordens största arena byter namn till Strawberry Arena

Idag, den 12 juli, träder namnrättighetsavtalet i kraft mellan Strawberry och Stockholm Live avseende nationalarenan i S...
Läs mer

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer