Populära sökningar

F9 - en arena för alla

Nu har portarna till det nya konceptet F9 slagit upp i Solna Business Park. Välkomna till en arena för både stora och små med möjligheter till träning, arbete, möten, häng och nya upplevelser.

Med på satsningen tillsammans med oss är Allstars Training Center, ett kampsportsgym i världsklass där proffs och amatörer tränar sida vid sida, Fit4Life, Sveriges största crossfit-kejda samt Urban Tribes, vassa löpcoacher som gör löpningen enkel och tillgänglig i både stad och natur men också på löpbandet. Utöver dessa finns också The Works på plats som är en av Sveriges största co-working aktörer.

F9, som öppnar upp i en före detta industrilokal, kommer komplettera det redan befintliga utbudet i Solna Business Park på ett riktigt bra sätt. Stadsdelen har en spännande mix av stilar, bolag, upplevelser och ett fantastiskt kommunikationsläge. 

Förutom att den gamla industrilokalen tas tillvara med sin unika karaktär har vår nya Återbrukshubb i Solna Business Park också möjliggjort att gammalt byggmaterial och möbler återanvänts i arbetet.

Vi ser mycket fram emot den gemensamma utvecklingen av F9 i Solna Business Park – resan med F9 har bara börjat!

 

*Fotograf: Romus Ramström

Skapad: 21 december 2022

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer