Populära sökningar

Välkommen till Blue Hill Block Party i Hagalund

Den 1 juni arrangerar Solna stad och United Soul Blue Hill Block Party på Hagalunds torg. En gatufest med Dj:s, konst, loppis och karnevaltåg. Linda Pira står på gästlistan.

Lugnet har precis lagt sig under regulatorbron i Flemingsberg efter ett mycket lyckat Flemingsbergs Block Party och nu är det dags för nästa gatufest som syftar till att stärka samhörigheten i området genom musik, sport och kulturella aktiviteter.

Familjeaktiviteter med loppmarknad och aktivitetstält, öppen scen för lokala talanger, Food trucks, karnevalståg, välkända artister och Dj´s samt att AIK är med och arrangerar Streetfotboll turnering. En festlig och positiv atmosfär för kulturell mångfald! Alla aktiviteter är gratis och till för alla!

Fabege är partner och presenterar genom vårt partnerskap artisten Linda Pira på scen.

Läs mer på bluehill.se

Flemingsberg Block Party 2024

Under 24-25 maj 2024 erbjöd Flemingsberg Block Party en supersamling av lokala krafter, unga artister, studenter, festivalfixare och en härlig stämning under Regulatorbron.

Läs mer
Skapad: 28 maj 2024

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer