Populära sökningar

Fabege välkomnar Rundquist arkitekter och Röhnisch till Textiltorget

Fabege välkomnar två starka varumärken till Textiltorget i Hammarby Sjöstad, en förädlad industribyggnad med bevarad originalkaraktär och trätillbyggnad.

Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild

”Efter 18 år i Söders Hantverkshus vid Tjärhovsplan på Söder går flyttlasset nu till ett annat fint industrihus. Vi gläds åt att nu komma närmare verkligheten i våra stadsutvecklings- och infrastrukturprojekt i Stockholms ”milleniering”, säger Henrik Rundquist, VD på &Rundquist.

”Fastighetens unika karaktär tillsammans med den livfulla omgivningen i Hammarby Sjöstad kommer stärka vår attraktionskraft både som arbetsgivare och verksamhet”, säger Jenny Hannsell, VD på Röhnisch.

Vi har sedan tidigare tecknat avtal med MNO International och Bengt Dahlgren i Textiltorget, efter uthyrningarna till Rundquist arkitekter och Röhnisch återstår cirka 5 000 kvm, fördelat på 3,5 plan, för uthyrning.

Visionsbild

Om Textiltorget
Om Textiltorget: Vid entrén till Västra Sjöstaden, med närhet till det mesta, ligger Textiltorget – en uppgraderad industribyggnad med tillägg i trä. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1955 och får nu en ny kostym med bevarad originalkaraktär, likt ett exklusivt vintage-plagg som skräddas om för att passa alla samtidens behov.

Läs mer om Textiltorget 

Senast uppdaterad: 22 mars 2024

Läs även

Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport januari-mars 2024

Torsdagen den 25 april 2024 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari -mars 2024. Investerare, analytike...
Läs mer

Fabege har anställt Anna Nyberg som Affärsutvecklingschef i Flemingsberg

Annas uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling.
Läs mer