Vår affärsmodell - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Vår affärsmodell

Oavsett var du är, är du alltid i centrum.

Att skapa rätt förutsättningar är vårt motto. För oss betyder det att utveckla långsiktigt hållbara stadsdelar där våra kunder och deras medarbetare har rätt förutsättningar att utvecklas och växa både som företag och individer. Våra stadsdelar är Arenastaden, Hammarby Sjöstad, City, Solna Business Park, Haga Norra och Flemingsberg.

Förvaltning 

Vi förvaltar våra kunders förtroende.

Att utveckla rätt kontor för våra kunder, och kontinuerligt se till att de trivs med sina unika lösningar, är ett långsiktigt arbete. Det blir aldrig klart och tar inga pauser. Bara genom en tät och öppen dialog vinner vi deras respekt och förtroende. På så sätt är det därför först och främst inte fastigheter vi förvaltar, det är förtroende.

Förädling

Vår syn på förädling är en lång historia.

Både nyproduktion och fastighetsförädling är viktiga för verksamheten. Tillsammans med våra kunder bygger vi nytt, eller utvecklar ej färdigbyggda fastigheter. Målet är att det vi skapar tillsammans är den bästa grunden för en lång relation.

Transaktion

Att köpa eller sälja, det är frågan.

Vi analyserar kontinuerligt vår portfölj för att genom förvärv och försäljningar skapa tillväxt. Så när det kommer till just tillväxt är faktiskt frågan: Köpa eller sälja?

Ändrad 21 november 2018

Läs även

Stadsdelar

Genom att äga en stor andel fastigheter inom väl avgränsade områden har vi möjlighet att ta ett större ansvar för stadsdelens helhet.

Läs mer

Hållbarhet

Varje dag bidrar vår organisation, i stort och smått, till att Stockholmsregionen blir en mer hållbar plats. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer