Populära sökningar

F9 - en arena för alla

Nu har portarna till det nya konceptet F9 slagit upp i Solna Business Park. Välkomna till en arena för både stora och små med möjligheter till träning, arbete, möten, häng och nya upplevelser.

Med på satsningen tillsammans med oss är Allstars Training Center, ett kampsportsgym i världsklass där proffs och amatörer tränar sida vid sida, Fit4Life, Sveriges största crossfit-kejda samt Urban Tribes, vassa löpcoacher som gör löpningen enkel och tillgänglig i både stad och natur men också på löpbandet. Utöver dessa finns också The Works på plats som är en av Sveriges största co-working aktörer.

F9, som öppnar upp i en före detta industrilokal, kommer komplettera det redan befintliga utbudet i Solna Business Park på ett riktigt bra sätt. Stadsdelen har en spännande mix av stilar, bolag, upplevelser och ett fantastiskt kommunikationsläge. 

Förutom att den gamla industrilokalen tas tillvara med sin unika karaktär har vår nya Återbrukshubb i Solna Business Park också möjliggjort att gammalt byggmaterial och möbler återanvänts i arbetet.

Vi ser mycket fram emot den gemensamma utvecklingen av F9 i Solna Business Park – resan med F9 har bara börjat!

 

*Fotograf: Romus Ramström

Skapad: 21 december 2022

Läs även

Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport januari-mars 2024

Torsdagen den 25 april 2024 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari -mars 2024. Investerare, analytike...
Läs mer

Fabege har anställt Anna Nyberg som Affärsutvecklingschef i Flemingsberg

Annas uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling.
Läs mer