Populära sökningar

Solna Live Park med Janice

Solna Live Park kickstartat med en fantastisk lunchspelning med Janice den 29 september. Vi har fortfarande inte landat efter en spelning och en pipa som tog oss med storm!

Tack Janice, Maja och Cassandra på Scenen och tack till publiken.

Janice är en grammisnominerad artist och hennes debutalbum Fallin’ Up ”tog en omedelbar plats i den svenska musikhistorien” enligt GP. Förutom sångare och artist är Janice aktuell med en av huvudrollerna i den nya Netflixserien ”The Playlist” som har premiär i oktober.

Solna Live Park är vårt nya koncept i Solna Business Park där vi bjuder in etablerade stjärnor och up and coming artister till vårt showroom, Scenen, för att göra live lunchspelningar för alla som jobbar och vistas i området. Välkommen med dina kollegor och kompisar, och låt din lunch kryddas av skön musik och en kopp kaffe!

Missa inte up and coming såväl som riktiga världsartister på Solna Live Park på Scenen, håll utkik på @solnabusinesspark på instagram för nästa inspelning!

Skapad: 22 september 2022

Läs även

Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport januari-mars 2024

Torsdagen den 25 april 2024 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari -mars 2024. Investerare, analytike...
Läs mer

Fabege har anställt Anna Nyberg som Affärsutvecklingschef i Flemingsberg

Annas uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling.
Läs mer