Populära sökningar

Våra stadsdelar

Våra stadsdelar

För oss handlar det om livet – livet mellan husen, stadsutveckling är så mycket mer än byggnation. Vårt engagemang sträcker sig bortom det enskilda huset, till platsen, innehållet, miljön och människan. I stadsdelar där vi har fokus och ägande, har vi möjlighet att ta ansvar för helheten och vi arbetar långsiktigt för att skapa bra förutsättningar för både boende, arbetande och besökare.

Vi har en tydlig strategi för vår fastighetsportfölj med ett bestånd som knyter ihop Stockholm från Arenastaden i norr till Flemingsberg i söder. Alla områden är och kommer att bli allt viktigare knutpunkter för framför allt spårbunden trafik. Det gör att kunder och boende enklare kan vara en del av hela den regionala arbetsmarknaden.

Men för oss är livet mellan husen kanske ännu viktigare. Grönområden, restauranger och service betyder mycket för trygghet och trivsel. Liksom de initiativ för social hållbarhet som vi stöttar; som Pep Parken i Solna för lek och rörelse, och TalangAkademin i Flemingsberg.

Läs mer om hur vi utvecklar stader

Läs mer om våra stadsdelar

Arenastaden

En storslagen vardag - här hittar du Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia, företag som SEB, Telia Company, Vattenfall, ICA och det urbant pulserande stadslivet.

Läs mer om Arenastaden

Stadskvarteren Haga Norra

Haga Norra är nästa stora satsning i Arenastaden. Här möter du en noga utvald blandning av caféer, restauranger, kontor och bostäder med stort fokus på mötesplatser. 

Läs mer om Haga Norra

Solna Business Park

Solna Business Park är idag ett av Stockholms bästa områden för företag och deras anställda. Med det bästa kommunikationsläget efter T-centralen, bra service och spännande grannar utgör området en viktig arena för företag och medarbetare. 

Läs mer om Solna Business Park

Stockholms innerstad

Stockholm kallar sig gärna för "the Capital of Scandinavia". När det gäller kontorsmarknaden är det ingen överdrift. Stockholms innerstad är Nordens största marknad. Och vi är en av de största ägarna. 

Läs mer om Stockholms innerstad

Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad har på kort tid kommit att bli ett ledande kluster för kreativa bolag. Arkitektfirmor, dataspelsutvecklare, reklambyråer, digitala spjutspets-utbildningar och apputvecklare inspireras här av det vackra läget och inte minst av varandra.

Läs mer om Hammarby Sjöstad

Vision Flemingsberg

Det är människor som gör en stad. Och vi bygger för människor. Utvecklingen av Flemingsberg är ett av Sveriges största utvecklingsarbeten och en viktig beståndsdel i hur Stockholm utvecklas.

Läs mer om Flemingsberg