Populära sökningar

Rubrik

Välkommen till Regulator

FLEMINGSBERG ÖPPNAR UPP


Nu går startskottet för framtidsprojektet Flemingsberg och vi är glada över att just DU ska vara med!

Just du, med dina erfarenheter och kunskaper kan bidra till framtidens Flemingsberg tillsammans med oss. Det gör vi under en eftermiddag  formad kring samtal och idéutbyten, baserade på två frågor:

Hur bygger vi...

STUDENTSTADEN
Flemingsberg?

Visionsbild


FRISTADEN
Flemingsberg?

Det praktiska

  • Datum: 1 December 2022
  • Plats: Elektronvägen 4, Flemingsberg
  • Biljett: Du behöver ingen biljett, ditt namn står på en lista i registreringen. 

Hur ser dagen ut?

  • Från 12:30 - Dörrarna öppnar, registrering och kaffe
  • 13:30 - Seminarieprogrammet startar. Keynotes, panelsamtal och workshops inklusive pauser, fika och en väldigt speciell guidad tur.
  • 18:00 (ca) – Inflyttningspizza i baren, mingel och musik. Allergivänliga matalternativ finns!

På scen

Emma Stenström

Emma Stenström är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Där leder hon ABC - Center for Arts, Business & Culture och har tagit initiativet till programmet Global Challenges. Emma forskar om hur kultur och ekonomi hänger samman och hon slår ett slag för de mjuka värdena och kulturella uttrycken i näringslivet. 

Emma är även krönikör i Dagens Industri och en flitigt anlitad föreläsare. Hon har tidigare varit programledare för SVTs program ”Arty.” 

KEYNOTESPEAKER

Aygül Kabaca

Aygül Kabaca är sakkunnig inom mångfald, jämlikhet och inkludering och har verkat som rådgivare och utbildare gentemot näringslivet, inom offentlig sektor och i civilsamhället. Under många år drev Aygül arbetet från Mångkulturellt centrum i Fittja, Botkyrka och hon är för närvarande jämlikhetskonsult på Make Equal.

WORKSHOPLEDARE

Eric Sjöström

Eric Sjöström är konsult inom kultursektorn med fokus på organisations- och verksamhetsutveckling. Bland uppdragsgivarna märks kulturorganisationer och uppdrag på statlig nivå. Eric sitter i styrelserna för Svenska Filminstitutet, Stim och Cirkus Cirkör och har varit vd för Folkoperan och chef för Kulturhuset i Stockholm.

WORKSHOPLEDARE

Pompe Hedengren

Pompe Hedengren driver den prisbelönta designstudion Stockholm Graphics och skapar bilder, filmer och kommunikation för bland andra Nationalmuseum, Kungliga Operan, Nordiska Museet och Ikea. Pompe är aktuell med den stora utställningen "Kraftverk" på Sven-Harrys konstmuseum och Aquanauts på Dunkers Kulturhus.

WORKSHOPLEDARE

Sara Wiggberg

Sara Wiggberg är statsvetare och konsult inom jämställd och hållbar samhällsutveckling. Samarbetspartners är bland andra företag och organisationer verksamma inom idrott, ideel sektor, musikbranschen, bygg- och anläggningsbranschen. Sara har även varit vd för festivalen Peace & Love och styrelseledamot i Kvinna till Kvinna.

WORKSHOPLEDARE

Karin Lekberg

Karin Lekberg arbetar som konsult på arkitekt- och stadsplaneringskontoret Landskapslaget med särskilt fokus på platsutveckling. Tidigare chef för klustret Subtopia. Arbetar med "Aktiv väntan" i Flemingsberg tillsammans med Fabege.

KONFERENCIER

Övriga medverkande

Stefan Dahlbo
VD och koncernchef, Fabege


Kontaktkort
Johan Zachrisson
Affärsutvecklingschef, Fabege


Kontaktkort

Hur man tar sig hit?

Adress: Elektronvägen 4, Flemingsberg.

Med pendeltåg, station Flemingsberg. Gå till den norra nedgången mot Björnkullavägen.

Med bil, Huddingevägen 226 söderut. Sväng vänster mot Visättra & Björnkulla (ej Flemingsberg centrum) på Regulatorvägen. Följ vägen fram till Regulatorskylten där du tar till vänster tills du når Elektronvägen. Se kartan nedan där du ser den stora korsningen på Huddingevägen där du behöver svänga vänster.

Parkering finns ca 5 minuter från Elektronvägen 4, se bild. Notera att samtliga parkeringar kräver betalning via Aimo Parks app. 50 kr/dygn eller 10 kr/timme. Parkeringen på Elektronvägen 2 är en grusad parkering men det kommer att vara skyltat hur man parkerar bilen.

Planera din resa med SL 

Filter

Frågor eller förhinder?