Populära sökningar

Hammarbyterrassen 3, 1 035 kvm - 3 100 kvm

Om lokalen

Fin möjlighet att hyra inflyttningsklara lokaler i Hammarby Sjöstad, med tillhörande takterrass om ca 400 kvm.

Nu finns en fin möjlighet att hyra inflyttningsklara lokaler i denna moderna och centralt belägna fastighet i Hammarby Sjöstad.

Lokalen är utformad för att kunna erbjuda kreativa och varierande miljöer som ska främja det flexibla arbetssättet vare sig det är fokus, individuellt arbete eller samarbete som efterfrågas.
Kontoret är utformat med en variation av mindre och större rum för fysiska samt digitala möten. Stora sociala ytor för umgänge samt en ordentligt tilltagen terrass om ca 400 kvm. Tillträde enligt överenskommelse.

Service

Hammarby Sjöstad erbjuder service av innerstadskvalitet med ett brett och varierat utbud. Bland restaurangutbudet finns Eatery Luma, Carnegiebryggeriet/Brooklyn Brewery som är både restaurang och bryggeri, Niklas & Friends, Tezukuri Sushi, Restaurang Göteborg, Texas Longhorn, Kaferang, för att bara nämna några. Du hittar även den kända TV konditorn Magnus Johanssons bageri & konditori i hjärtat av sjöstan. SATS har sitt moderna flaggskeppsgym i Luma men i närheten finns också Nordic Wellness, Fitness24Seven och STC Training . Eller varför inte ta en promenad längs Hammarby sjö, simma några längder i Eriksdalsbadet eller ta ett par åk i Hammarbybacken vintertid. I Hammarby Sjöstad finns även all annan service som ICA, COOP, blomsterbutik, skomakeri, systembolag och även hotell såsom Park Inn by Radisson och Motel L.

Kommunikationer

Från Hammarby Sjöstad tar du dig snabbt till och från innerstaden och har nära till rekreation så som Eriksdalsbadet och Hammarbybacken. Fyra kilometer från Sergels Torg är området enkelt tillgängligt med buss, tvärbana, cykel eller bil – ja, till och med båt. M/S Emelie trafikerar sträckan från Luma via Barnängsbryggan och Henriksdalshamnen vidare till Masthamnen och Djurgården till Nybroplan! Tunnelbana till Hammarby Sjöstad: Blå linje förlängs från Kungsträdgården mot Nacka med nya stationer vid Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla och Nacka. Projektet beräknas vara klart 2030.

Omgivning

Hammarby Sjöstad har på kort tid kommit att bli ett ledande kluster för kreativa bolag. Arkitektfirmor, dataspelsutvecklare, reklambyråer, digitala spjutspets-utbildningar och apputvecklare inspireras här av det vackra läget och inte minst av varandra. Nu är det dags för nästa stora satsning, som ska skapa ännu mer liv och puls i stadsdelen. Och plats för ännu fler spännande bolag. Hammarby Sjöstad är mer än "bara" sitt havsnära läge, det kluckande vattnet längs kajerna, de mysiga uteserveringarna och det trivsamma bostadsområdet. Här samlas företag som tänker smartare, med idéer som är smartare.

  • 1035 - 3100 kvm
  • Hammarbyterrassen 3, Hammarby Sjöstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Linus Tillander
Uthyrare
+46 70 422 73 04
Linus.Tillander@fabege.se
Kontaktkort
Läs mer om området

Hammarby Sjöstad

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Linus Tillander
Uthyrare
+46 70 422 73 04

Kontaktkort

Liknande lokaler