Populära sökningar

Solna Live Park -Kristofer Greczula

Ännu en lunchspelning med Solna Live Park är över! Tack till alla som kom och tack till Kristofer Greczula som gav 100% av sin musik och magi på Scenen!

Magnetisk pop mött storslagen rock, inspirerat av Prince och Bowie, när stjärnskottet Kristofer Greczula ställde sig på Scenen den 10 november. Med framträdanden på Allsång på Skansen och Grammisgalan och en lång Sverigeturné har Kristofer Greczula etablerat sig som både hitmakare och en övertygande liveartist.

Solna Live Park:
Solna Live Park är ett nytt musikkoncept som ger oss livemusik från nya stjärnor såväl som riktiga världsartister. I september spelade Janice (aktuell både med nya låtar och den nya Netflixserien om Spotify som just haft premiär) under en lunchkonsert och hon fullständigt knockade oss med sin stämma.

Läs även

Solna Live Park med Janice

Solna Live Park kickstartat med en fantastisk lunchspelning med Janice den 29 september. Vi har fortfarande inte landat efter en spelning och en pipa som tog oss med storm!

Tack Janice, Maja och Cassandra på Scenen och tack till publiken.

Läs mer
Skapad: 25 oktober 2022

Läs även

Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport januari-mars 2024

Torsdagen den 25 april 2024 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari -mars 2024. Investerare, analytike...
Läs mer

Fabege har anställt Anna Nyberg som Affärsutvecklingschef i Flemingsberg

Annas uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling.
Läs mer