Populära sökningar

Redo för nytt kontor?

Tillsammans med våra kunder skapar vi kontor och mötesplatser som stöttar arbetssätt, stärker företagskultur och skapar förutsättningar för värdeskapande på riktigt.

Senaste nytt

Solna strand ska bli en grön och levande stadsdel

Solna strand är på väg att förvandlas till en grön och dynamisk stadsdel, tack vare en nyligen undertecknad avsiktsförklaring mellan Solna stad och de ledande fastighetsägarna i området: Fabege, Humlegården, Vasakronan och Lundbergs Fastigheter. Den gemensamma visionen är att skapa en livskraftig och grön stadsdel - nära allt vid Mälarens vatten. Nyfiken?

Läs mer på Solna Stads pressmeddelande

Alfa Lavals kontor och innovationscenter har preliminärt certifierats med BREEAM-SE nivå excellent

Certifieringen är resultatet av ett framgångsrikt samarbete och högt engagemang, drivet av en välskött byggprocess.

Läs mer

Fabege står för två av tre nominerade till Solna stadsmiljöpris 2024

Kvarter Poolen och vårt nya parkeringshus i Arenastaden, Bikupan, är nominerade till Solna stadsmiljöpris 2024 för sina höga ambitioner inom arkitektur och miljömässig hållbarhet.

Läs mer

Veidekkes nya huvudkontor nominerad till ROT-priset 2024

Vi är stolta över att Veidekkes nya huvudkontor i Solna Business Park är en av de fem nominerade till ROT-priset 2024, ett pris som hyllar projekt som bäst tillvaratagit husets kvaliteter och/eller gett fastigheten en ny användning på ett smakfullt sätt.

Läs mer på byggvarlden.se

OMX Sweden Small Cap 30 ESG Responsible Index

Fabege har nu blivit inkluderat i det nya OMX Sweden Small Cap 30 ESG Responsible Index (OMXSS30ESGGI) på Nasdaq Stockholm, vilket lyfter fram bolag som visar ledarskap inom miljö-, social- och bolagsstyrningsfrågor (ESG) på den svenska aktiemarknaden.

Läs mer

Klas Holmgren på Hela Kedjan

I förra veckan medverkade vår Klas Holmgren, Chef för Projekt och Förädling på Fabege, i podden "Hela kedjan" med Nima Assadi. En podcast som tar upp och diskuterar aktuella och spännande ämnen inom samhällsbyggnad. Vill du höra mer om vår resa från att ha fokuserat på att förädla enskilda fastigheter till att bli en ledande stadsutvecklare. 

Lyssna på podden

Anna Nyberg blir vår nya affärsutvecklingschef i Flemingsberg

Annas uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling.

Läs mer

Sveriges Snyggaste Kontor: ”Kollegorna vill inte gå hem”

Vi är så stolta över att stå bakom Sveriges snyggaste kontor! Hör mer från Susanna Elvsén, Marknadsområdeschef på Fabege och Alessandro Cardinale grundare av Studio Stockholm Arkitektur, om det banbrytande konceptet som gjorde att vi tog hem priset.

Läs hela artikeln på svd.se

Nästa station: Studentstaden Flemingsberg

Vid senaste Flemingsberg Talks presenterade Södertörns högskolas studentkår, en sammanställning av work shopen som genomfördes vid Regulatordagen 2024. Rapporten belyser nuläget för studenter i Stockholm och Flemingsberg, samt vilka behov som uppstår när den nya stadskärnan i Flemingsberg växer fram.

Klicka för att läsa hela rapporten

Flemingsberg Block Party 2024

SAVE THE DATE! Fjolårets succé är tillbaka! Den 24-25 maj 2024 förvandlas platsen under Regulatorbron igen till en innehållsrik festivalpark fylld av musik, fotboll, konst, dans, mat och annat härligt! 

Läs mer

Helheten, mer än halva grejen!

Tack vare att vi utvecklar stadsdelar och därmed är stora ägare i våra områden kan vi ta ett större ansvar för helheten. Vi tar ansvar för kontoret, livet mellan husen, service och tillgänglighet. Vi vet att människor som mår bra presterar bättre. 

Livet mellan husen