Populära sökningar

Pressmeddelanden

Här finner du Fabeges pressmeddelanden. Regulatoriska pressmeddelanden från och med juli 2016 finns under kategorin "Regulatorisk info". 

Kategorier

 1. 2023

  1. Information om avsiktsförklaring avseende uthyrning av Nöten 4

   Som informerades om den 27 juni 2023 har en avsiktsförklaring tecknats avseende uthyrning av samtliga ytor, cirka 66 000 kvm, i fastigheten Nöten 4 i Solna Strand.  

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  2. Fabege säljer två fastigheter för 3,4 Mdkr till Nrep

   Fabege har tecknat avtal med Nrep om försäljning av fastigheterna Orgeln 7, Sundbyberg och Glädjen 12, Stadshagen i en affär om 3,4 Mdkr. Fastigheterna tillträds av köparen i början av oktober.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  3. Delårsrapport jan-jun 2023

   Under perioden såg vi ökade hyresintäkter, förbättrat driftöverskott och lägre vakansgrad. Nettouthyrningen uppgick till 22 Mkr och nya avtal tecknas fortsatt på bra nivåer. Avkastnings­kravet ökande med 0,18 procentenheter och orealiserade värdeförändringar uppgick till -3 824 Mkr.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  4. Miele flyttar till Solna Business Park

   Fabege och Miele har tecknat avtal om drygt 1600 kvm i kontorsfastigheten Smeden 1 i Solna Business Park. Avtalet är på 8 år och inflyttning planeras till den 15 april 2024.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  5. Fabege har tecknat avsiktsförklaring avseende uthyrning av Nöten 4

   Avsiktsförklaringen omfattar uthyrning av samtliga ytor i fastigheten Nöten 4, som är belägen i Solna Strand.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  6. Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport jan-jun 2023

   Fredagen den 7 juli 2023 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari-juni 2023. Investerare, analytiker, journalister och övriga intressenter inbjuds att delta vid en webbsändning och telefonkonferens klockan 09:00 samma dag.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  7. Fabege offentliggör uppdaterat prospekt för MTN

   Fabege offentliggör den årliga uppdateringen av grundprospektet för sitt MTN-program.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  8. Fabege välkomnar Coors huvudkontor och servicefunktioner till Haga Norra

   Fabege har tecknat tre hyresavtal med Coor omfattande totalt cirka 4 500 kvm i kontorsprojektet Kvarter 1, fastigheten Ackordet 1. Coor anlitas också som leverantör av service och trivsel till hyresgäster och besökare.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  9. Nu släpps festivalprogrammet för Flemingsberg Block Party

   Flemingsberg Block Party 15–17 juni är en festival med livemusik, gatukonst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg. Under tre dagar kommer området under Regulatorbron och på Ebba Bååts torg sjuda av ett digert program skapat av unga, lokala kreatörer tillsammans med erfarna festivalarrangörer. Hyllade liveartister som Amena, Mohelá, Emilia Pantic och Galleriet delar scen med kommande lokala band som Suspiria och Brännbart.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  10. Flemingsberg Block Party skapar gemenskap och stolthet för pågående stadsutveckling

   Den 15–17 juni arrangeras Flemingsberg Block Party, en folkfest med musik, konst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg. Initiativtagare till festivalen är stadsutvecklaren Fabege, Huddinge kommun och Södertörns högskola tillsammans med lokala föreningar och festivalarrangörer.

   Läs mer Visa bilder