Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Pressmeddelanden

Här finner du Fabeges pressmeddelanden. Regulatoriska pressmeddelanden från och med juli 2016 finns under kategorin "Regulatorisk info". 

Kategorier

 1. 2022

  1. Fabege fortsätter återköp av egna aktier

   Fabege AB (publ) fortsätter idag återköpsprogram i enlighet med beslut av årsstämman den 29 mars 2022. Årsstämman gav styrelsen bemyndigande att längst intill nästa årsstämma förvärva egna aktier. Förvärv får ske av högst det antal aktier som vid varje tidpunkt motsvarar 10 procent av samtliga bolagets utgivna aktier.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  2. Delårsrapport jan-jun 2022

   Andra kvartalet uppvisade bra aktivitet på hyresmarknaden, positiv nettouthyrning och värdeökningar i fastighetsportföljen. Projekten fortlöper enligt plan och två färdigställdes under perioden.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  3. Inbjudan till webbsändning och telefonkonferens den 8 juli Fabeges delårsrapport jan-jun 2022 presenteras

   Fredagen den 8 juli 2022 klockan 07:30 (CET) offentliggörs Fabeges delårsrapport januari-mars 2022. Investerare, analytiker, journalister och övriga intressenter inbjuds att delta vid en webbsändning och telefonkonferens klockan 09:00 (CET) samma dag.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  4. Niclas Sylvén ny finanschef på Fabege

   Niclas Sylvén har anställts som finanschef på Fabege. Han kommer närmast från en motsvarande roll som interim finanschef på Humlegården.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  5. Fabege offentliggör uppdaterat prospekt för MTN samt ett uppdaterat grönt ramverk

   Fabege offentliggör den årliga uppdateringen av grundprospektet för sitt MTN-program. I samband med detta har även det Gröna ramverket för finansiering uppdaterats. Ramverket utgör en standard för grön finansiering som kan användas i flera av Fabeges olika finansieringskällor. Cicero har utfärdat en second opinion på det gröna ramverket.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  6. Fabege och CGI tecknar kontorsavtal i Solna Business Park och på Kungsholmen

   Fabege och CGI, som är en global leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser, har tecknat avtal om två nya kontor. Det ena i Solna Business Park på cirka 4 200 kvm och det andra på cirka 1 300 kvm i kvarteret Glädjen på Västra Kungsholmen. Avtalen är på sju år och tillträde beräknas ske i mars 2023 på Kungsholmen och i oktober 2023 i Solna Business Park.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  7. Fabeges nollenergihotell i Arenastaden får Solna stads miljöpris 2022

   Skandinaviens första nollenergi hotell, som dessutom är världens mest solcellstäta, tilldelas Solna stads miljöpris 2022. Genom 25 borrhål för geoenergi samt totalt cirka 2 400 kvadratmeter solceller på fasad och tak produceras mer energi än vad som förbrukas i fastighetsenergi. Det innebär på sikt ett nettonoll-utsläpp av koldioxid per kvadratmeter för byggnaden.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (PDF)
  8. Fabege inleder återköp av egna aktier

   Fabege AB (publ) inleder idag återköpsprogram i enlighet med beslut av årsstämman den 29 mars 2022. Årsstämman gav styrelsen bemyndigande att längst intill nästa årsstämma förvärva egna aktier. Förvärv får ske av högst det antal aktier som vid varje tidpunkt motsvarar 10 procent av samtliga bolagets utgivna aktier.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  9. Rättelse i delårsrapport jan-mar 2022

   I Fabeges delårsrapport jan-mar 2022 som publicerades idag 07:30 var det fel i tabellen på första sida i den svenska rapporten. Vi beklagar det inträffade och uppdaterar med rapporten.

   Läs mer Ladda ner (PDF)
  10. Delårsrapport jan-mars 2022

   Året inleddes starkt med fortsatt bra aktivitet på hyresmarknaden, positiv nettouthyrning och värdeökningar i fastighetsportföljen. Projekten fortlöper enligt plan och två nya projekt påbörjades under perioden. Två förvärv genomföres på södra sidan av Stockholm.

   Läs mer Ladda ner (PDF)