Fabeges pressmeddelanden - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Pressmeddelanden

Här finner du Fabeges pressmeddelanden. Regulatoriska pressmeddelanden från och med juli 2016 finns under fliken Corporate pressmeddelanden, kategori "Regulatorisk information". 

Kategorier

 1. 2021

  1. Fabege publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2020

   2020 går till historien som ett speciellt år präglat av den pågående pandemin. Året som började väldigt bra kom sedan att innebära stora anpassningar för oss alla på det personliga planet och för samhället i stort. Vid årsskiftet hade Fabege 94 fastigheter om totalt 1 245 tkvm, värderade till över 76 Mdkr. Styrelsen föreslår en höjd utdelning med 12,5 procent till 3,60 kr/aktie.

   Läs mer Ladda ner (pdf)
  2. Kallelse till årsstämma i Fabege AB (publ)

   Aktieägarna i Fabege AB (publ) kallas till årsstämma torsdagen den 25 mars 2021 klockan 15.00; Filmstaden Scandinavia, Westfield Mall of Scandinavia, Salong 2, Råsta Strandväg 19A Solna. Inregistrering till årsstämman börjar klockan 14.15.

   Läs mer Ladda ner (pdf)
  3. Fabege utser Fred Grönwall till ny chef för teknisk drift

   Fred Grönwall kommer närmast från en roll som fabrikschef för Cementa AB och ersätter Anders Borggren som har valt att trappa ned för att så småningom gå i pension. Fred Grönwall tillträder i början av sommaren och blir en del av koncernledningen.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (pdf)
  4. Fabege inleder återköp av egna aktier

   Fabege AB (publ) inleder idag återköpsprogram i enlighet med beslut av årsstämman den 2 april 2020. Årsstämman gav styrelsen bemyndigande att längst intill nästa årsstämma förvärva egna aktier. Förvärv får ske av högst det antal aktier som vid varje tidpunkt motsvarar 10 procent av samtliga bolagets utgivna aktier.

   Läs mer Ladda ner (pdf)
  5. Bokslutskommuniké 2020

   Trots årets olika utmaningar har vi lyckats leverera ett bra driftsöverskott, en stark överskottsgrad, värdetillväxt i portföljen och har en fortsatt väldigt stark finansiell ställning.  

   Läs mer Ladda ner (pdf)
  6. Nationalarenan 3 – Skandinaviens första plushushotell

   I Arenastaden färdigställs just nu Skandinaviens första plushushotell, Nationalarenan 3. Byggnaden producerar lika mycket energi som den gör av med, och har nu blivit certifierad enligt ”FEBY Guld Plushus”. Bakom certifieringen står FEBY, en organisation vars syfte är att öka och utveckla det energieffektiva byggandet.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (pdf)
  7. Klaus Hansen Vikström lämnar sin konsultroll hos Fabege

   Klaus Hansen Vikström har sedan 2019 verkat som extern Vice VD och affärsutvecklingschef för Fabege, men har nu beslutat sig för att övergå helt till egen verksamhet från och med den 1 maj 2021.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (pdf)
  8. Convendum tecknar avtal med Fabege om eget hus vid Stureplan

   En av Stockholms absolut mest prominenta gator i kombination med en byggnad med 100-åriga anor och kvaliteter fick Convendum att välja placeringen för nästa storslagna co-working yta. Kungsgatan 9 med sina nära 7 600 kvm blir värd för alltifrån öppet café i gatuplan, till loungeytor, konferensrum, kontorshotell och avskilda ytor för mindre företag.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (pdf)
  9. Grönt Fabege enligt CICERO

   CICERO Shades of Green har genomfört en oberoende utvärdering av Fabege ur ett hållbarhetsperspektiv. Resultatet visar att 95 procent av Fabeges intäkter och investeringar 2020 klassats som gröna. Vidare har Fabege av CICERO erhållit högsta betyg, excellent, vid utvärdering av bolagets styrning inom hållbarhet.

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (pdf)
  10. Valberedningens förslag till styrelse och ordförande i Fabege AB (publ)

   Inför årsstämman i Fabege AB (publ) den 25 mars 2021 offentliggör valberedningen härmed sitt förslag avseende styrelseordförande och övriga styrelseledamöter. 

   Läs mer Visa bilder Ladda ner (pdf)