Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Smidesvägen 4-8, 4 224 kvm

Kontor kombinerat med höglager mitt i Solna Business Park!

Om lokalen

De vakanta lokalerna består av ca 2 124 kvm höglager med en takhöjd om ca 7 m samt kontor upp till ca 2 100 kvm. Lokalerna kan hyras tillsammans, var för sig eller endast en del av arean.
Lagret har lastkajer med tre portar och ett plant behandlat betonggolv.
Kontoren ligger högt upp i fastigheten och har en bra standard.
Fastigheten skall byggas om och kan hyras tom hösten 2023, varför vi kan erbjuda en mycket konkurrenskraftig hyra.
I garaget som ligger under fastigheten finns det gott om garageplatser. Det finns även omklädningsrum i källarplanet.

Planlösning

Lagret är ca 2100 kvm stort och har en takhöjd om ca 7 meter samt pelarkonstruktion med pelaravstånd om ca 10-20 m. En del av lagret har ett undertak där det tidigare varit montering. Det finns fönster längs ena sidan vilket ger ett visst ljusinsläpp. Det finns 3 st portar med lastkaj, dock ej möjligt att köra in med bil. I övrigt finns det 2 st WC.
Kontoren är fördelade på de två översta våningsplanen i fastigheten och är ca 1140 kvm resp. ca 940 kvm stora. De har till största del en rumsindelad planlösning och har ingen interntrappa mellan sig utan är separata. Det finns pentry samt WC fördelade i lokalerna.

Service

Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder.
I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher.Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar.
Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.
Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.
Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Omgivning

Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.

  • 4224 kvm
  • Smidesvägen 4-8, Solna Business Park

Kontakta oss så berättar vi mer

Johanna Gustafsson
Uthyrare

info@komfast.se

Läs mer om området

Solna Business Park

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Johanna Gustafsson
Uthyrare

info@komfast.se
Facebook Twitter LinkedIn E-post