Populära sökningar

Flemingsberg Talks

Flemingsberg Talks

För att skapa nya perspektiv, ge inspiration och lyfta ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt arrangerar vi "Flemingsberg Talks".

Det här forumet välkomnar alla som är involverade i och bidrar till Flemingsbergs utveckling på olika sätt. Det är en möjlighet att få nya perspektiv både utifrån och inifrån samt en chans att träffas och utbyta idéer.

Håll utkik på fabege.se för information om kommande evenemang.

   

'

Tidigare Flemingsberg Talks

Så stärker vi Studentstaden Flemingsberg

Den 26 mars på Flemingsberg Talks, presenterade SöderS - Södertörns högskolas studentkår - den rapport som tagits fram i samband med Regulatordagen 2024, på temat Studentstaden Flemingsberg. 

Läs mer

Stadsutveckling inifrån och ut - det är insidan som räknas!

Bra stadsutveckling tar sin utgångspunkt från platsen och människan. Varför och hur då? Michael Persson Gripkow, expert inom Place Branding och kursledare på Berghs School of Communiations, samt Fazile Ünver och Marie Konte, lokala ambassadörer och förändringsmakaren berättade.

Läs mer

Lisa Dos Santos

Lisa dos Santos är åklagare vid åklagarmyndigheten i Flemingsberg, där hon driver ett målmedvetet arbete mot tung brottslighet, inte minst i många uppmärksammade fall med gängkoppling. Hon är rikskänd för att vågat sätta sig upp mot gängens gangsteradvokater och deras gränsöverskridande metoder.

Läs mer

Stadsutveckling

En inspirationsföreläsning med David West, urban designer i några av Europas mest spännande stadsutvecklingsprojekt!

Läs mer

Har du en fråga?