Populära sökningar

Flemingsberg Block Party 2024

Flemingsberg Block Party 2024

Under 24-25 maj 2024 erbjöd Flemingsberg Block Party en supersamling av lokala krafter, unga artister, studenter, festivalfixare och en härlig stämning under Regulatorbron – en plats som är på god väg att bli den självklara platsen för kultur och kreativitet i hjärtat av Flemingsberg.

Stort tack till alla medverkande för ännu en lyckad upplaga! Vi fördubblade antalet gäster- ungefär 4 000 personer på två dagar- och känslan är att detta vill flemingsbergsborna uppleva igen nästa år. En underbar folkfest fylld konst och kultur på den plats som så småningom kommer utgöra Flemingsberg nya stadskärna.

Flemingsberg Block Party är en folkfest fylld med musik, konst, dans och en mängd andra aktiviteter som äger rum mitt i centrala Flemingsberg. Den kombinerar morgondagens stjärnor med mer etablerade namn och ger unga möjligheten att arrangera en festival som bidrar till denna dynamiska plats där det rör sig så många unga. Festivalen lyfter kulturkraften i Flemingsberg på en plats där den nya stadskärnan växer fram.

Flemingsberg Block Party är ett samarbete mellan Fabege, Huddinge kommun och Södertörns högskola, tillsammans med olika lokala föreningar och arrangörer.

Några minnen från eventet

Fotografer: Tanja Holm och Kacie Davison

Har du en fråga?

Läs även

Flemingsberg Block Party tillbaka i centrala Flemingsberg

Varför Flemingsberg Block Party? Läs mer om samarbetet och syftet med festivalen i vårt pressmeddelande.

Läs mer

Hyllade kulturfestivalen tillbaka i södra Stockholm

Läs den spännande artikeln om Flemingsberg Block Party på svd.se!

Öppna artikeln

Flemingsberg Block Party 2023

Den 15–17 juni 2023 arrangerades Flemingsberg Block Party för första gången. Klicka för att läsa mer och se bilder från förra årets festival. 

Nyfiken? Läs mer