Populära sökningar

Flemingsberg Block Party 2023

Flemingsberg Block Party 2023

Den 15–17 juni arrangerades Flemingsbergs första festival, Flemingsberg Block Party. En folkfest med musik, konst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg.

Tack till alla fantastiska artister, volontärer, arrangörer och framförallt – tack till alla besökare. Platsen under Regulatorbron förvandlades till en sjudande plats och det tar vi med oss in i framtiden. Fortsättning följer…!  Initiativtagare till festivalen är Huddinge kommun, Södertörns högskola och Fabege som stadsutvecklare, tillsammans med lokala föreningar och festivalarrangörer.

Att sätta så många grymma lokala artister på scenen, och ge publiken som besöker Flemingsberg Block Party möjlighet att uppleva dem live, är fantastiskt kul. Att kombinera morgondagens stjärnor med mer etablerade namn är något vi verkligen brinner för. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet kring denna dynamiska plats där det rör sig så många unga och där det finns en så stor musikintresserad publik, säger Lotta Carlson affärsutvecklare, All Things Live.

Ett av Sveriges största utvecklingsprojekt

Flemingsberg Block Party är en del av ett treårigt utvecklingsprojekt med stöd av innovationsmyndigheten Vinnova. Syftet med initiativet är att stärka Flemingsberg som mötesplatsen för kunskap och kreativitet och skapa samverkan och stolthet för Flemingsbergs utveckling.

– Flemingsberg är ett av Sveriges största utvecklingsprojekt och även ett av de viktigaste. Den långsiktiga visionen för utvecklingsprojektet är 50 000 boende, 50 000 som arbetar i stadsdelen och 50 000 besökare. Flemingsberg går från en regional kärna till en internationell stjärna, säger Camilla Broo, kommundirektör Huddinge kommun.

Press

Nu släpps festivalprogrammet för Flemingsberg Block Party

Flemingsberg Block Party 15–17 juni är en festival med livemusik, gatukonst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg.  Hyllade liveartister som Amena, Mohelá, Emilia Pantic och Galleriet delar scen med kommande lokala band som Suspiria och Brännbart.

Läs mer

Flemingsberg Block Party skapar stolthet och gemenskap

Den 15–17 juni arrangeras Flemingsberg Block Party, en folkfest med musik, konst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg. Initiativtagare till festivalen är stadsutvecklaren Fabege, Huddinge kommun och Södertörns högskola tillsammans med lokala föreningar och festivalarrangörer.

Läs mer

Läs även

Flemingsberg

Här får vi hjärtan att slå!

I ett framtida pulserande Flemingsberg ser vi 50 000 arbetande, 50 000 boende och 50 000 dagliga besökare. Flemingsberg är ett av Sveriges största utvecklingsarbeten med utmärkta kommunikationer och förutsättningar kan vi med ett växande näringslivskluster nå en regional balans mellan södra och norra Stockholm. 

Läs mer
Visionsbild