Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Välkommen till Staden Under Tak

Visionsbild
LÄS MER

Dags för nytt kontor?

Sök bland våra lediga kontorslokaler. Om du inte hittar det du söker hjälper vi gärna till. Nu erbjuder vi även digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Lediga lokaler

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Jag är så glad över att vi fått ett kvitto på vilket fantastiskt företag Fabege är. Vi är ingenting utan våra medarbetare och jag som VD är stolt varje dag över det vi gör och det vi står för.

Stefan Dahlbo, VD
Läs mer om varför vi fått den fina utmärkelsen

Vi gör verklighet av visioner

Visionsbild

Vid Sveaplan ska vi tillsammans med Tham & Videgård och Stockholm stad förverkliga visionen för Stockholms norra entré. Här ska vi skapa en miljö där människor vill verka, vistas och mötas i och runt en vacker byggnad som stockholmarna kan tycka om och känna stolthet över.

Läs mer om förvandlingen av Sveaplan

Investerare

Till investerarsidan
FABG, ,
Om Aktien

Hållbarhetsredovisning 2021

Nyhet

Läs mer Fler nyheter

Fabege inleder återköp av egna aktier

Pressmeddelande 28 apr 2022 10:30

Fabege AB (publ) inleder idag återköpsprogram i enlighet med beslut av årsstämman den 29 mars 2022. Årsstämman gav styrelsen bemyndigande att längst intill nästa årsstämma förvärva egna aktier. Förvärv får ske av högst det antal aktier som vid varje tidpunkt motsvarar 10 procent av samtliga bolagets utgivna aktier.

Läs mer Alla pressmeddelanden

Delårsrapport jan-mars 2022

Delårsrapport

Rapport Webbsändning Presentation Alla rapporter

Franzéngatan 6

Visionsbild

I bästa läget på Västra Kungsholmen, på Franzéngatan 6, utvecklar vi ett modernt kontor, kallat F6. Här finns möjlighet för er och era medarbetare att flytta in i ett nyrenoverat kontorshus av högsta kvalitet i en stadsdel som blandar natur och urban miljö.

Läs mer om F6

Haga Norra

Visionsbild

I Haga Norra skapas den plats vi länge har saknat. Den vi har mött på våra resor på kontinenten. Den som faktiskt en gång funnits, men som gått förlorad. Den som nu ska komma tillbaka.

Läs mer om Haga Norra

Vårt agerande med anledning av läget i Ukraina

Vi har aktiverat vår krisberedskapsgrupp och utvärderar löpande hur utvecklingen kan komma att påverka våra hyresgäster, fastigheter och områden samt våra medarbetare.

Läs mer om vilka åtgärder vi tagit