Populära sökningar

Solna Business Park

Välkommen till
Solna Business Park

Solna Business Park är idag ett av Stockholms bästa områden för företag och deras anställda. Med det bästa kommunikationsläget efter T-centralen, bra service och spännande grannar utgör området en viktig arena för företag och medarbetare.

Områdets kraft

Solna Business Park innehåller en spännande mix av stilar, restauranger och upplevelser. Spännande möten mellan arkitektoniska stilar. Parkernas lugn och kontorens puls. Här möts kontraster på ett självklart sätt.

Det här är Solna Business Park:

 • Ett fantastiskt kommunikationsläge.
 • Arkitektur med bibehållen industrikaraktär blandas upp med ny och spännande arkitektur.
 • Kontraster mellan bolag och myndigheter, kultur och bostäder skapar en dynamisk atmosfär.
 • Bra restauranger och service.
 • En ambitiös och expansiv kommun.
 • Det här är en plats där man ska förvänta sig det oväntade!!

   

En unik mix av service

I Solna Business Park är all service samlat på en liten yta – allt inom räckhåll! En inspirerande blandning av restauranger, träning, kultur och mötesplatser som vi ständigt arbetar med att lyfta ytterligare. Närheten till Sundbyberg gör dessutom att även deras utbud blir ert.

Konferenser, live-event och café

Välkommen till Scenens konferens i Solna Business Park! I en inspirerande miljö erbjuds åtta konferensrum (det största rymmer 150 personer), en studio och ett spelrum. Scenen har också fina lounge- och mötesytor som passar lite mer lediga sittningar, som "Lilla Scenen" med gradänger och en estrad i mitten. I samma byggnad finns även ett trevligt café. Scenens konferens drivs av Coor. 

Läs mer om Scenen Konferens > 
Matresor som sträcker sig från Marrakech till Honolulu

Ät era luncher på Pocket in the Park, Marrakech, Matmakarn, Risbergs eller på Smedens Mathall på Svetsarvägen som består av 4 olika restaurangkoncept.

På Scenen vid Englundavägen 5A finns också ett trevligt café som du får gärna testa. I Sundbyberg hittar du bland annat Eatery, Restaurang S, Krubb, Babas Burger, Vólta Café, Brasserie La Vie och The Public.

Stor bild med F9

Höj pulsen på det sätt som passar dig

Träna gör du Actic Stockholm, SATS, Nordic Wellness eller varför inte testa ett av träningskoncepten i F9 Solna Business Park? Gå på yogapass, spring en löprunda längs Bällstaviken eller spela padel mitt i Parken.

För dig som gillar att cykla till jobbet finns det en modern cykelparkering inomhus med dusch och omklädningsrum där årlig cykelservice ingår i abonnemanget.

Kommunikationer

Bästa kollektivtrafikläget efter T-Centralen! Kommunikationsläget i Solna Business Park är verkligen svårslaget. Endast fem minuters gångavstånd från Solna Business Park ligger Sundbybergs station som är den enda stationen i Stockholm där tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg sammanstrålar.

 • T-centralen: 8 minuter
 • Odenplan: 5 minuter
 • Alvik: 12 minuter
 • Bromma flygplats: 8 minuter
 • Arlanda: 39 minuter
 • Västerås: 48 minuter
 • Göteborg: 4,5 timmar

Lediga lokaler i området

I Solna Business Park har vi ett stort antal kommande projekt, butikslokaler eller befintliga vakanser. Stort? Litet? Modernt? Industrikänsla? Nu? Sen? Du väljer!

Scenen är er!

KONTOR UPP TILL 9 000 KVM

Scenen är en samlingsplats i ett fantastiskt kommunikationsläge i Solna Business Park. Här erbjuds kontor, konferens, live-event, café, restaurang, poddstudio och loungeytor. Är ni ett företag som behöver och vill mötas mycket och ofta? Som vill ha en större scen för såväl kunder som anställda? Som vill ha en ny plats där ert företag kan spela huvudrollen?

Välkomna! Scenen är er!

Läs mer om Scenen
Visionsbild

Vision Solna Business Park

I området satsar flera stora fastighetsägare, Solna stad, Sundbybergs stad och regionen, tillsammans med många av Sveriges ledande företag och organisationer som har sin adress här.

Vår vision är en stadsdel som lever dygnet runt med ännu mer dynamiskt innehåll och upplevelser och fler bostäder. Och utvecklingen pågår varje dag. Följ oss gärna på instagram @solnabusinesspark och framförallt, upptäck det på plats i Solna Business Park. 

Läs mer om våra kommande projekt i Solna Business Park via länkarna nedan.

Filter

Har du en fråga?

Susanna Elvsén
Marknadsområdeschef
+46 8 555 148 48


Kontaktkort
Johanna Andersson
Uthyrningschef Förvaltning
+46 70 819 81 34


Kontaktkort
John Svanström
Uthyrare
+46 70 452 96 21


Kontaktkort