Populära sökningar

SEB - huset

Arenastaden • Stjärntorget 4

BREEAM excellent

Om fastigheten

I SEB-huset finns plats för ungefär 5 000 arbetsplatser, fördelade på tre sammanlänkade huskroppar. Lokalerna blev utsedda till Sveriges snyggaste kontor när de färdigställdes 2017. Fastigheten omfattar en total bruttoarea på cirka 97 000 kvadratmeter, vilket motsvarar ungefär åtta Hötorgsskrapor.

Byggnaderna innehåller ett varierat kontorslandskap och en mängd service- och stödfunktioner, bland annat motionshall och gym. Det finns restauranger och caféer, och längst ner i husen garage, precis som i närmaste grannen Mall of Scandinavia.

Ekologisk hållbarhet har varit, och är, ett ledord – både i uppförandet och driften av byggnaden, som är certifierad enligt BREEAM-SE på nivån Excellent. Här finns till exempel omkring 5 000 kvadratmeter sedumtak, 1 000 kvadratmeter solceller och 1 150 cykelplatser.

Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som är hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

  • 72 234 kvm
  • Stjärntorget 4
  • Breeam-SE - Excellent
  • 600m (8min) till Solna Station
  • 450m (6 min) Pyramidvägen
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Arenastaden

I Arenastaden hittar du Westfield Mall of Scandinavia, Friends Arena, företag som SEB, Telia Company, Vattenfall, ICA och det urbant pulserande stadslivet. Välkommen!

Läs mer om Arenastaden (Arenastaden)

Lediga lokaler i Arenastaden

Prova vår app!

Här gör du enkelt felanmälan, läser om din fastighet och kommer i kontakt med oss.

Ladda ner i App Store Ladda ner i Google Play Store

Kontakter

Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
08-555 148 24
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Charlotta Liljefors Rosell
Chef Förvaltning
08-555 148 05
charlotta.liljefors.rosell@fabege.se
Kontaktkort