Populära sökningar

SEB - huset

Arenastaden • Stjärntorget 4

BREEAM excellent

Om fastigheten

I SEB-huset finns plats för ungefär 6 000 arbetsplatser, fördelade på tre sammanlänkade huskroppar. Lokalerna blev utsedda till Sveriges snyggaste kontor när de färdigställdes 2017. Fastigheten omfattar en total bruttoarea på cirka 97 000 kvadratmeter, vilket motsvarar ungefär åtta Hötorgsskrapor.

Byggnaderna innehåller ett varierat kontorslandskap och en mängd service- och stödfunktioner, bland annat motionshall och gym. Det finns restauranger och caféer, och längst ner i husen garage, precis som i närmaste grannen Mall of Scandinavia.

Ekologisk hållbarhet har varit, och är, ett ledord – både i uppförandet och driften av byggnaden, som är certifierad enligt BREEAM-SE på nivån Excellent.

Läget i Arenastaden gör det lättare för dig som är hyresgäst att klara av livspusslet. Du har nära till pendeltåg, tvärbana, bussar, cykel- och bilparkering. Här finns Mall of Scandinavia med Sveriges kanske allra bästa shopping, Friends Arena samt hotell, restauranger och gym.

  • 97 000 kvm BTA, 72 234 kvm LOA
  • Stjärntorget 4
  • Breeam-SE - Excellent
  • 600m (8min) till Solna Station
  • 450m (6 min) Pyramidvägen
Filter

Om din lokal och fastighet

Här hittar du som är hyresgäst hos oss på Fabege information om din lokal, fastighet och område. Våra medarbetare hjälper dig gärna om du har frågor eller synpunkter.

Vägen till ett bra inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Ladda ner vår broschyr om inomhusklimat

Kontakter

Avtalsfrågor
Henrik Egnell
Marknadsområdeschef Arenastaden
+46 76 135 82 12
Henrik.Egnell@fabege.se
Kontaktkort
Hyresfrågor
Jenny Lindberg
Förvaltningsassistent
+46 8 555 148 24
jenny.lindberg@fabege.se
Kontaktkort
Övriga frågor
Henrik Egnell
Marknadsområdeschef Arenastaden
+46 76 135 82 12
Henrik.Egnell@fabege.se
Kontaktkort

Lediga lokaler i Arenastaden