Populära sökningar

Döbelnsgatan 24, 825 kvm

Om lokalen

Mycket fin lokal men höga fönster och högt i tak

På 5 tr finns nu möjlighet att hyra en väldigt fin kontorslokal som har öppna ytor, stora fönster och högt i tak. Mestadels öppen planlösning med inslag av rum i olika storlekar och en egen kungsbalkong.

Service

Mitt i myllret av Vasastan och endast ett stenkast från Stureplan är du omgiven av caféer, restauranger och butiker. Här kan du ta del av stadspulsen och inom gångavstånd finns SATS i Spårvagnshallarna som erbjuder ett brett träningsutbud. Flera mataffärer ligger runt kvarteret och även Systembolaget till apotek hittar du inom några minuters promenad.

Kommunikationer

Här finns goda kommunikationer och du tar dig enkelt fram med ett flertal bussar, T-bana vid Rådmansgatan samt Odenplan. Från Odenplan finns även pendeltågstation och endast en kvarts promenad bort finns Roslagsbanan.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina och levande stadskvarter med ett stort utbud av det mesta, och ligger i området Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Runt hörnet har du även närheten till Observatorielunden och Tegnérlunden för att nämna några. Det finns ett flertal populära och trivsamma restauranger samt caféer såsom Mr Cake, Rolfs Kök, Farang, Las Brasas och Bar Nombre på gångavstånd.

  • 825 kvm
  • Döbelnsgatan 24, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort
WAW - Work Away From Work
Extra arbetsplatser för våra kunder för att underlätta vardagen. Läs mer

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler