Populära sökningar

Elektronvägen 1, 17 kvm - 34 kvm

Om lokalen

Rum på kontorshotell vid Flemingsbergs station.

Ljust rum om 17 kvm på kontorshotell någon minuts promenad från Flemingsbergs station. Rummet möblerar ni själv efter behov och det är lagom för 1-2 personer.
Till rummet ingår två konferensrum som man bokar efter behov, gemensamt pentry med tillgång till kaffe/te, micro, kyl/frys samt porslin. Det ingår även trådlöst nätverk, gemensam skrivare, passersystem till entrédörren samt städning av gemensamma ytor.

Service

I närområdet finns gym/padel hos Träningsverkstan, TMT thaiboxning samt foodtrucks som kommer på vardagar kl 11.00-13.00. I slutet av augusti kommer det att finnas en restaurang i huset intill och det finns ett flertal lunchställen på Flemingsbergs station. ICA Maxi med apotek finns någon minuts promenad bort.
Parkeringsplats går att hyra via Aimo park.

Kommunikationer

Flemingsberg har ett utmärkt kommunikationsläge. Till Stockholm City är det 9 minuter med fjärrtåg och 19 minuter med pendeltåg. Det finns goda pendlingsmöjligheter till hela Mälardalen och Uppsala samt bra tillgänglighet till både Arlanda och Skavsta.

Omgivning

Flemingsberg är en stadsdel under utveckling som kommer att förvandlas till en attraktiv stadsdel för boende, arbetande och besökare. Till sommaren 2024 flyttar Operan & Dramaten in med sina verkstäder och ateljéer. Även Alfa Laval kommer att ha sin verksamhet i stadsdelen från sommaren 2025.
Fina promenadstråk eller kanske en löprunda på lunchen finns i intilliggande Flemingsbergskogen.

  • 17 - 34 kvm
  • Elektronvägen 1, Flemingsberg
Kontakta oss så berättar vi mer
Nina Järvinen
Marknadskoordinator
+46 8 556 747 10
Nina.Jarvinen@fabege.se
Kontaktkort
Läs mer om området

Flemingsberg

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Nina Järvinen
Marknadskoordinator
+46 8 556 747 10

Kontaktkort

Liknande lokaler