Populära sökningar

Evenemangsgatan 31 A, 197 kvm

Om lokalen

Här är du granne med Mall of Scandinavia och Friends Arena. I denna lokal kan man driva butik eller showroom. Det går även att kombinera med kontor.

Du hittar lokalen närmast trappen upp mot Friends Arena och Mall of Scandinavia. Så har får man stora flöden vid tex. AIKs hemmamatcher och matcher med Svenska landslaget samt stora evenemang på Friends. Man går förbi lokalen på väg till och från pendeltåg och tvärbanan. Det är såklart även möjligt att nå lokalen med bil. Det är enkelt att parkera framförallt i det stora garaget under Mall of Scandinavia. Lokalen passar bra att kombinera med showroom/kontor/butik.

Service

I Arenastaden har du ett stort och varierat utbud av service. Här ska det vara lätt att utföra ärenden, träna, äta gott, ha konferenser och bo på hotell. Och det är det också.
Mall of Scandinavia: Större än Mood, NK, Gallerian och Sturegallerian tillsammans. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 kvm. The Designer Gallery presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde.
I området ligger Quality Hotel Friends med 400 hotellrum och 22 konferensrum samt Comfort Hotel Solna, Sveriges första nollenergihotell med 336 rum. Utöver de som finns i Quality Hotel Friends finns i området ytterligare fler konferensanläggningar.
Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger.
Närhet till Råstasjön och Hagaparken, fina löprundor, badhus och gym. Mycket som gör det lättare att rekrytera och behålla medarbetare.

Kommunikationer

4 min till Odenplan
7 min till Centralen
MTR trafikerar Solna-Göteborg
30 min till Arlanda
10 min till Bromma flygplats
15 min med cykel till Odenplan
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Omgivning

Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen.
Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.
Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med Telia, SEB, ICA, Siemens, Svea Ekonomi, Adidas och TietoEvry för att bara nämna några.

  • 197 kvm
  • Evenemangsgatan 31 A, Arenastaden
Kontakta oss så berättar vi mer
Läs mer om området

Arenastaden

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Per Norell

072-383 03 11

Kontaktkort

Liknande lokaler