Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Gamla Brogatan 27, 56 kvm

Om lokalen

NOW - inflyttningsklart kontor med centralt läge mitt i city!

Hyr ditt eget NOW kontor med en modern och välkomnande känsla. Du får ett flexibelt avtal med endast en månads uppsägning.
Här får du ett representativt och komplett kontor där det mesta ingår såsom ett fullutrustat pentry, kaffemaskin med tillbehör, AV utrustning, förbrukningsmaterial, städning med mera.

Service

Lokalen ligger centralt belägen i gårdshuset på Gamla Brogatan med endast 1 minuts gångavstånd till pulsen på Drottninggatan och Hötorget. Här finner man butiker, bank, livsmedel och en sprudlande torgverksamhet. Central Hotell i huset och även flertalet hotell i det direkta närområdet. Centralbadet & Norra Latins konferenscenter inom gångavstånd.

Kommunikationer

180 m till Arlanda Express, 100 m till pendeltåg och T-bana T Centralen.

Omgivning

Fastigheten är belägen i de så kallade Klarakvarteren, i den nedre delen av Norrmalm!

Fastigheten ligger några steg ifrån pulsen på Drottninggatan, ett oslagbart läge för den som vill sitta centralt. Endast ett stenkast från både Hötorget och T-centralen med mycket goda kommunikationer och med ett stort utbud av lunch restauranger och all annan service som underlättar din vardag.

  • 56 kvm
  • Gamla Brogatan 27, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Johanna Andersson
Uthyrare
08-556 747 28
Johanna.Andersson@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Johanna Andersson
Uthyrare
08-556 747 28

Kontaktkort

Liknande lokaler