Populära sökningar

Glasfibergatan 10, 600 kvm

Om lokalen

Ljus kontorslokal om 600 kvm i inflyttningsklart skick

Lokalen är idag är en stor, öppen yta i gott skick. Här finns möjligheten att flytta rakt in alternativt skapa något eget. Vi bjuder in er i utformningen av såväl planlösning som design.

Lokalen ligger i en stor fastighet som består av 4 parallella huskroppar med innergårdar mellan huskropparna. Fastigheten innehåller ett stort 2-plans garage med möjlighet till laddplatser för elbilar och lastkaj inuti garagen. Behöver ni ett förråd utöver det fina kontoret så kan vi erbjuda det också. Dessutom finns det en lasthiss på bakre delen av huset som kan användas för att flytta stora föremål till och från kontoret vid behov.

Service

Kontorslokalen ligger i närheten av Älvsjö centrum där du har tillgång till många bekvämligheter inom gångavstånd. Njut av en god lunch på de populära restaurangerna i området som Texas Longhorn, TESO Sushi & Ramen, Shinto Restaurang, Grappolo D'uva Ristorante, Bapuji, för att bara nämna några. Coop och Hemköp finns bara ett stenkast från lokalen och även en stor Willys-butik finns i närheten. En välbehövlig fikapaus kan du ta på Thelins konditori eller Vivels konditori.

Tränar du före eller efter jobbet? I närheten finner du Fitness24Seven, STC och Sats Älvsjö så det enda som krävs är din motivation för att hålla igång.

Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera Motel L Älvsö eller Best Western Royal Star Hotel. Älvsjö har även en mängd andra tjänster att erbjuda, såsom systembolag, blomsterbutiker, apotek, bilverkstäder, skomakerier och mycket mer.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna till och från lokalen är utmärkta.
Pendeltågstationen ligger endast 5 minuters promenad från kontoret och intill pendeltågsstationen finns också 11 olika busslinjer.

Om du föredrar att köra bil når du E4/E20 på endast 6 minuters. Anslutningen till Huddingevägen är också mycket smidig, vilket gör det lätt att ta sig runt till omkringliggande områden.

För dem som väljer att cykla till jobbet erbjuder vi ett cykelgarage där du säkert och praktiskt kan parkera din cykel.

Omgivning

Älvsjö har genomgått en imponerande förvandling med utvecklingen av den nya stadsdelen Kabelverket/Älvsjöstaden. Planen innehåller ca 1800 nya familjebostäder. En stor del av dessa är redan färdigställda medan hela projektet beräknas vara klar 2026. Den nya stadsdelen byggs på ett tidigare industriområde i anslutning till Solbergaskogen. Denna omfattande bostadsutbyggnad har också stimulerat satsningar på förbättrad service i området.

Älvsjö är också känd för att vara hem för Stockholmsmässan. Stockholmsmässan är Nordens största anläggning för mässor, konferens och event. Här arrangeras årligen ett brett spektrum av evenemang inom olika branscher och kategorier. Många företag använder Stockholmsmässan som en plattform för att visa sina produkter och skapa affärskontakter. Har ert företag tidigare deltagit på mässan? Om inte, det kanske är dags att göra det nu?

  • 600 kvm
  • Glasfibergatan 10, Älvsjö
Kontakta oss så berättar vi mer
Keli Sinani
Uthyrare
+46 76 148 65 96
Keli.Sinani@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Keli Sinani
Uthyrare
+46 76 148 65 96

Kontaktkort

Liknande lokaler