Populära sökningar

Sveavägen 159, 225 kvm

Om lokalen

Nyrenoverat med utsikt över Hagaparken!

Nu finns chansen att hyra denna fina och nyrenoverade lokal på 2 trappor i entrén till Stockholm. Lokalen är bra disponerad för det mindre företaget och ni får fin utsikt ut över Hagaparken.

Service

I området finns all typ av tänkbar service med butiker, caféer, och restauranger. På gatan finns tex en ICA-butik. På andra sidan Sveavägen ligger Wenner-Gren Center med en trevlig restaurang, hörsal och konferensanläggning. För den finare lunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer

Buss 2, 50, 59, 73, 515, 526, 565 och 595 går strax utanför fastigheten eller från Odenplan vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet. Närmaste T-banestationer är Odenplan och med den nya uppgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan är du endast en 7 minuters promenad bort. Närheten till E4/E20 gör att du snabbt tar dig både norr och söderut på de stora lederna.

Omgivning

Med ett kontor på Sveavägen 159, precis innanför tull, har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Du är en kort promenad bort från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan. Området kring fastigheten erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet, trevliga restauranger och lugna bostadsområden.
Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i Koppartälten erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

  • 225 kvm
  • Sveavägen 159, Hagastaden
Kontakta oss så berättar vi mer
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort
WAW - Work Away From Work
Extra arbetsplatser för våra kunder för att underlätta vardagen. Läs mer

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler