Populära sökningar

Svetsarvägen 15, 1 500 kvm - 5 750 kvm

Om lokalen

Kontoret skräddarsys efter era behov!

Här kan du skräddarsy kontoret utefter era behov för att passa ert varumärke. Svetsarvägen 15 ligger mitt i Solna Business Park med tvärbanan precis utanför dörren. Lokalen har en enormt generös takhöjd, fint ljusinsläpp och möjlighet till flera entréer om man tar hela ytan.

Planlösning

Här har du stor möjlighet att påverka utformningen av lokalen som vi skräddarsyr efter era behov. Takhöjden är enormt generös och ytorna har ljusinsläpp från tre väderstreck. Tar man hela ytan finns även möjlighet till tre olika entréer vilket kan vara en fördel om man har behov av både externa och interna ytor.

Service

I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher.Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.

Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området..

Omgivning

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.

  • 1500 - 5750 kvm
  • Svetsarvägen 15, Solna Business Park
Kontakta oss så berättar vi mer
Lennart Öberg
Uthyrare Projekt
+46 70 678 01 89
Lennart.Oberg@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Lennart Öberg
Uthyrare Projekt
+46 70 678 01 89

Kontaktkort

Liknande lokaler