Populära sökningar

Ynglingagatan 6, 653 kvm

Om lokalen

Ljus och fin lokal i attraktiva Hagastaden!

Yteffektiv lokal på en trappa med härligt ljus tack vare fönster i tre väderstreck.

Planlösning

Välkomna till Ynglingagatan 6. Här finner ni en fin och effektiv lokal som har allt man kan önska sig, lokalen har idag en blandad planlösning. Ljusa ytor med stora fönster skapar de bästa förutsättningarna för hög trivselfaktor och nöjda medarbetare.

Service

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post och bank. Stockholms största O'Learys passar perfekt för trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags-after-work. Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center med en bra restaurang och konferensanläggning. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer

Buss 2, 52, 70, 73 och 515 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Närmaste T-banestation är Odenplan. Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Omgivning

I Hagastaden har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Endast ett par minuters gångväg så är du framme vid naturen och lugnet! Området har en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

  • 653 kvm
  • Ynglingagatan 6, Hagastaden
Kontakta oss så berättar vi mer
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort
WAW - Work Away From Work
Extra arbetsplatser för våra kunder för att underlätta vardagen. Läs mer

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler