Bedömning och ranking - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Bedömning och ranking

Kan man tävla i hållbarhet? Det är en fråga vi ställer oss ofta.

Vi är tävlingsmänniskor och gillar att utmana både oss själva och vår omvärld, men här får vi ibland hejda oss. Om vi ska välja mellan att svara på enkäter och ramverk, eller minska energiförbrukningen här och nu, är valet enkelt. Vi väljer alltid det praktiska arbetet som ger resultat. Därför är vi sällan bäst i mätningar, men vi ligger alltid i toppen. För vi jobbar hårt.

Här är ett axplock av de mätningar och bedömningar som finns om oss som bolag:

GRESB - Green Star

GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) är ett internationellt benchmarkingverktyg som mäter och utvärderar hållbarhetsarbete inom fastighetsbolag ur ett investerarperspektiv. I rankningen utvärderas hållbarhetsarbetet ur tre perspektiv: miljöfrågor, sociala frågor och styrning. I årets utvärdering ökade Fabege med 8 poäng till 94 poäng och rankas nu högst i kategorin kontor norra Europa.

EPRA

Fabege har fått utmärkelsen "Silver nivå" från EPRA. 

Läs mer om EPRA >>

 

 

Signalen 3 - Årets BREEAM-byggnad

ICAs huvudkontor i Arenastaden har blivit utvald som "Årets BREEAM-byggnad" i Sweden Green Building Awards 2019.

Läs mer om projektet >>

Publicerad 30 oktober 2018

Läs även

Värdeskapande certifieringar

Alla våra projekt och fastigheter miljöcertifieras enligt BREEAM-SE. Det är ett internationellt system anpassat efter svenska förhållanden.

Läs mer

Mål och resultat

Fabeges långsiktiga mål och resultat inom hållbarhet bygger på huvudområdena kring kunder, miljö, leverantörer och medarbetare. Läs mer om våra mål och resultat.

Läs mer