Populära sökningar

Intresseanmälan Praktikplats

Praktikplats teknisk drift

Varje termin erbjuder vi praktikplatser till studenter som läser en någon form av eftergymnasial fastighetsteknisk utbildning. Skicka CV och personligt brev i god tid före planerad praktikperiod.

Som praktikant hos oss får du gå tillsammans med en av våra fastighetstekniker i deras dagliga arbete. Du kommer att få en inblick i vad yrket innebär och även få utföra vissa arbetsuppgifter på egen hand – självklart under handledning. I arbetet ingår att arbeta med de system som finns i fastigheterna, att hantera felanmälningar samt att kommunicera med våra kunder ute i fastigheterna.


Övriga praktikplatser

Vi erbjuder i enstaka fall möjlighet till praktikplats inom våra övriga affärsområden. För att söka en praktikplats skicka in CV och personligt brev i god tid före planerad praktikperiod. Tryck på Ansök nu på denna sida och fyll i dina uppgifter.


Examensarbete

Studerar du samhällsbyggnad på KTH? Vi samarbetar gärna med studenter som ska skriva sitt examensarbete. Skicka en intresseanmälan tillsammans med förslag på ämnesområde och frågeställning så återkopplar vi snarast.


Träffades vi på LAVA? Läs mer och skicka in en intressanmälan här.  

Placeringsort: Stockholm

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort